Priznajte da niste očekivali OVOLIKO dobru vest iz srpskog rukometa! I to ženskog... (FOTO)
Foto: Dado Đilas

POVRATAK U VELIKOM STILU

Priznajte da niste očekivali OVOLIKO dobru vest iz srpskog rukometa! I to ženskog... (FOTO)

Neverovatno!!! Ovome su se svi barem potajno nadali, a sada se i dogodilo

Objavljeno:

Ljubomir Obradović, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, objavio je spisak igračica na koje računa u mečevima protiv Italije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Na spisku za zvanične utakmice u državnom timu posle dužeg vremena u sastavu će biti devojke koje su bile deo srebrnog sastava na Svetskom prvenstvu 2013. godine - Sanja Damnjanović, Andrea Lekić (bek rukometašice, koje nisu igrale još od tih velikih uspeha zbog raznoraznih peripetija) i Marija Lojpur (pivot).

foto: Dado Đilas

Na spisku se pored pomenutog trija nalaze i Nina Kolundžić, Kristina Graovac (golmani), Sanja Radosavljević, Timea Milošević (leva krila), Katarina Krpež-Šlezak, Željka Nikolić (desna krila), Jovana Milojević, Slađana Pop-Lazić (pivoti), Jovana Stoiljković, Tamara Georgijev, Marija Obradović, Jelena Lavko, Marina Dmitrović, Anđela Janjušević i Sandra Kuridža (bekovi).

DRAMA NA JNA, GROBARI KIPTE OD BESA: Delije Vazuri ukrale pehar Superlige! (VIDEO)

Eh, kada bi se još vratile Kaća Tomašević i Dragana Cvijić, kakav bi to tek tim bio...

Podsetimo se i zbog čega Lekićeve i Damnjanovićeve jedno vreme nije bilo u reprezentaciji: Kako će Srbija na Olimpijske igre bez njih? Lekić, Cvijić, Damnjanović i Tomašević ne idu na SP!

BONUS VIDEO: Proslava titule Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.