NOVI VELEOBRT OKO SMRTI SABALENKINOG MOMKA: Oglasila se njegova bivša supruga i ŠOKIRALA planetu!
Konstantin Kolcov i Julija Mihajlova, Foto: instagram.com/printscreen

zamršeno je sve

NOVI VELEOBRT OKO SMRTI SABALENKINOG MOMKA: Oglasila se njegova bivša supruga i ŠOKIRALA planetu!

Ovo baca novu senku na ceo slučaj

Objavljeno: 18:39h

Smrt Konstantina Kolcova i dalje je glavna vestu brojnim sportskim medijima.

Ćuveni hokejaš i momak Arine Sabalenke pronađen je mrtav u ponedeljak, a policija je saopštila da je u pitanju bilo samoubistvo i to skokom sa terase jednog hotela u Majamiju.

Ipak, sada se pojavila nova verzija njegove smrti nakon što se oglasila bivša Konstantinova supruga, Julija Mihajlova.

Julija Mihajlova i Konstantin Kolcov dok su bili u ljubavi
Julija Mihajlova i Konstantin Kolcov dok su bili u ljubavifoto: instagram.com/printscreen

Ona smatra da je policija prerano zaključila da se radi o samoubistvu, te da bi sve mogao da bude nesrećan slučaj.

Julija kaže da je Kolcov bio mnogo pijan i da nije bio svestan svojih postupaka. U hotelskom apartmanu u kojem je boravio pronađene su prazne flaše alkohola.

- Upravo sam razgovarala sa meicinskim stručnjakom. Istraga je odnela materijale na toksikološka ispitivanja. Svi rezultati će biti gotovi za mesec dana. Policija je zadržala Konstantinov telefon i laptop dok se uviđaj ne završi. Za sada je nemoguće sa sigurnošću reći da li je u pitanju samoubistvo ili nesreća - rekla je ona i dodala:

- To je bila nesreća. Još uvek imamo stari porodični računar sa Konstantinovim mejlom. Znala sam lozinku i uspela sam da otvorim neke mejlove. Konstantin je rezervisao još apartmana na drugoj lokaciji. Kupovine koje još nisu stigle su plaćene. Iznajmio je auto na duže vreme. Odnosno, nije nameravao da umre. Svašta vam može pasti na pamet, ali traga tragedije nije bilo.

Otkrila je i na kom spratu je Kolcov živeo.

- Na 23. spratu. Ovaj hotel u Majamiju u kome se sve dogodilo je na sat vremena od naće kuće.

Julija dalje navodi da ništa nije ukazivalo da će Konstantin skočiti.

- Mislim da su vaše kolege nešto pogrešno razumele. Ili su policijsku pretpostavku o samoubistvu odbacili kao činjenicu. Na kraju krajeva, ljudi retko sami padaju. Policija je odmah odbacila verziju ubistva. Konstantin je bio sam u sobi, pa su rekli da je možda bilo samoubistvo. Ali, ponavljam, ništa nije ukazivalo da će Konstantin skočiti - rekla je ona i dodala:

- Najverovatnije je bio veoma pijan. Nažalost, hokejaši su ponekad krivi za to. U prostoriji u kojoj je boravio Konstantin pronađene su prazne flaše alkohola. Postojao je i balkon sa pogledom na okean. Verovatno Konstantin nije bio svestan svojih postupaka.

Ona i Konstantin su imali troje zajedničke dece, a priznaje da se nada da će policija utvrditi da je sve bio nesrećan slučaj.

- Da, za decu bi bilo mirnije. Da, Danil i Aleksandar su čitali vesti o samoubistvu na internetu i naravno, osetili su nelagodu. Tamo su se iznele druge različite verzije dok sam čekala da razgovaram sa lekarom.

Za kraj je otkrila i u kakvim je odnosima sa Arinom Sabalenkom.

Arina Sabalenka
Arina Sabalenkafoto: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

- Da, imamo kontakt. Fina devojka. Moja objava od pre nekoliko godina je bila pod emocijama, bilo je jako bolno. Mnogo sam volela Konstantina. Ali Sabalenka se dobro odnosila prema mojoj deci, tako da imam normalan odnos prema njoj.

Bonus video:

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.