BORKOVIĆ OŠTEĆEN U BELGIJI: Zbog nesportskog poteza rivala srpski as ostao bez bodova!
Foto: Fonet

uložena žalba

BORKOVIĆ OŠTEĆEN U BELGIJI: Zbog nesportskog poteza rivala srpski as ostao bez bodova!

Dramatična trka srpskog automobiliste koju je obeležio sumnjiv potez Đakoma Altoje
Objavljeno:

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odvozio je sjajnu trku na stazi Spa Frankošamp u Belgiji, ali nije u potpunost zadovoljan rezultatima jer ga je u poslednjim trenucima prestigao Đakomo Altoja, tako da je završio na 11. poziciji.

Dušan Borković je startovao sa 19. pozicije, stigao do 10. mesta, da bi ga u poslednjoj šikani, posle drastičnog sečenja staze, prestigao Đakomo Altoja, zbog čega je naš as izrazio nezadovoljstvo.

foto: Fonet

- Nisam skroz zadovoljan. Ostao sam bez bodova jer me je Altoja obišao van staze. Nadao sam se da ću ući u bodove, ali šta je tu je. Zadovoljan sam svojom vožnjom, pogotovo ako se uzme u obzir balast od 50 kg koji sam imao. Nadam se dobroj vožnji sledećeg vikenda kada bi trebalo da imam 30 kilograma manje- rekao je Borković.

Dušan Borković posle trećeg trkačkog vikenda TCR serije u Belgiji u generalnom plasmanu zauzima četvrtu poziciju sa osvojenim 51 bodom.

foto: Fonet

Srpski as se držao do samog finiša trke kada ga je nesportskim potezom Altoja sprečio da osvoji novi bod.Tim našeg asa je uložio žalbu organizatorima na ovakav Altojin potez, ali je žalba iz nerazumljivih razloga, s obzirom da je Altojin prekršaj bio očigledan, odbijena.

BONUS VIDEO: Cristijano Ronaldo proslavlja 100 miliona fanova na Instagramu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.