STRAŠNE VESTI! Čuvenom SRPSKOM reprezentativcu ugrožena karijera! (FOTO)
Navijači Srbije, Foto: EPA/ROLEX DELA PENA

nije dobro

STRAŠNE VESTI! Čuvenom SRPSKOM reprezentativcu ugrožena karijera! (FOTO)

Užasno

Objavljeno:

Stefan Dodić (20), jedan od najtalentovanijih svetskih, ne samo srpskih rukometaša, nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Naime, u porazu Vojvodine od Partizana na "Banjici" (30:25), Dodić je morao na tribine zbog neobičnog problema o kome za sada postoje samo spekulacije.

Prvo ga je mesecima mučilo koleno, a sada je potpuno druga stvar u pitanju o čemu je posle meča govorio njegov trener Boris Rojević i malo je reći da je zvučao zabrinuto:

- Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom - kazao je maksimalno ozbiljno šef stručnog štaba Novosađana.

Stefan Dodić
Stefan Dodićfoto: Starsport©

- Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i ... - rekao je Rojević.

Stefan Dodić iz Vranja je jedan od najtalentovanijih srednjih bekova sveta koji je još 2021. godine debitovao za prvi tim Metalurga iz Skoplja, bio je i u Aerodromu, Ohridu, Vardaru, Vive Kjelceu, Zagrebu i Celju, a najmlađi je strelac u istoriji Lige šampiona. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije ima zlato iz 2022. godine u Portugaliji, gde je bio i MVP.

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

(Espreso/Mondo/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.