ĐERONA SPREMA "ORLOVE" ZA MAĐARSKU I NE OSVRĆE SE NA ISLAND: "Naredni protivnik ima još krupnije igrače!"
Toni Đerona, Foto: Marcin Bulanda / Zuma Press / Profimedia

idemo dalje

ĐERONA SPREMA "ORLOVE" ZA MAĐARSKU I NE OSVRĆE SE NA ISLAND: "Naredni protivnik ima još krupnije igrače!"

Imaju tri potpuno različita srednja beka koji mogu da menjaju tok utakmice - rekao je Đerona

Objavljeno:

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Antonio Toni Đerona, ponovio je pred utakmicu protiv Mađarske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, da je dobro što je i dalje sve u rukama njegove ekipe.

Rukometaši Srbije su juče, u prvom kolu Grupe C odigrali nerešeno sa Islandom 27:27, iako su na manje od minut pre kraja imali dva gola prednosti.

- Pre nego smo otišli na spavanje, stručni štab je pogledao utakmicu, kako bismo odmah uradili adekvatnu analizu. Кratki video snimci koji pokazuju šta treba ispraviti su napravljeni i sada imamo sastanke sa igračimo pojedinačno kako bismo ih zajedno sagledali. Nema se previše mogućnosti da se pogleda baš sve što bi trebalo -rekao je Đerona, prenosi Rukometni savez Srbije.

- Znali smo da će biti teško. Na kraju, osvojili smo jedan bod što znači da je sve i dalje u našim rukama. Možda smo propustili priliku, ali treba se fokusirati na dobre stvari koje smo uradili - dodao je Đerona.

Rukometna reprezentacija Srbije, Rukometna reprezentacija Islanda, Miloš Kos
foto: Marco Wolf / AFP / Profimedia

Pred Srbijom je je sutra meč drugog kola protiv Mađarske koja je na startu turnira slavila protiv Crne Gore (26:24).

- U prvoj utakmici igrali smo sa krupnim igračima u odbrani, ali naredni protivnik - ima još krupnije. Odličan su tim, šutiraju sa veće distance nego Island, oni su više išli na situacije jedan na jedan. Imaju tri potpuno različita srednja beka koji mogu da menjaju tok utakmice - rekao je Đerona.

- Pripremali smo se svakako, a sada ćemo samo dodatno neke od sitnica koje smo videli u utakmici protiv Crne Gore - dodao je selektor Srbije.

Utakmica između Srbije i Mađarske na programu je u nedelju od 20.30.

Bonus video:

01:41

EVAKUISANA SRPSKA RUKOMETAŠICA: Prvo sam čula sirene, a onda: BRZO, BRZO, DOLE U PODRUM! Bilo je sve gore, a u skloništu JEZIVO!

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.