SPISAK POTVRĐEN: Konačna lista 18 igrača Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj!
Rukometaši Srbije, Foto: Starsport©

selektor odlučio

SPISAK POTVRĐEN: Konačna lista 18 igrača Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj!

Opremu su zadužili i igrači koji su do poslednjeg preseka bili deo selekcije Srbije kako bi u slučaju potrebe doputovali u Nemačku, na prvenstvo koje se održava od 10. do 28. januara

Objavljeno:

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona, saopštio je danas spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ekipa je posle praznika obavila lekarske preglede, posle kojih je potvrđeno kojih 18 igrača mogu da putuju za Minhen na takmičenje, preneo je Rukometni savez Srbije.

Na spisku su:

Golmani: Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev.

Leva krila: Nemanja Ilić i Vanja Ilić.

Desna krila: Bogdan Radivojević i Vukašin Vorkapić.

Pivotmeni: Mijajlo Marsenić i Dragan Pešmalbek.

Bekovi: Petar Đorđić, Lazar Kukić, Ilija Abutović, Marko Milosavljević, Miloš Orbović, Predrag Vejin, Uroš Borzaš, Miloš Kos, Miljan Pušica i Uroš Kojadinović.

Opremu su zadužili i igrači koji su do poslednjeg preseka bili deo selekcije Srbije kako bi u slučaju potrebe doputovali u Nemačku, na prvenstvo koje se održava od 10. do 28. januara.

Srbija će igrati u Grupi C u Minhenu, a takmičenje će početi 12. januara od 18 časova utakmicom protiv Islanda. U drugom kolu, dva dana kasnije, Srbija će od 20.30 igrati protiv Mađarske, dok će 16. januara od 18 časova igrati protiv Crne Gore.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.