ROĐENDAN MIHAELA ŠUMAHERA - DESETI OD KOBNE NESREĆE: Evo koliko je godina napunio legendarni šampion Formule 1!
Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

ozdravi, šumi

ROĐENDAN MIHAELA ŠUMAHERA - DESETI OD KOBNE NESREĆE: Evo koliko je godina napunio legendarni šampion Formule 1!

Nesreća se desila samo pet dana pre Šumaherovog rođendana koji je svet automoto sporta i danas obeležio čestitkama na društvenim mrežama

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Pre samo pet dana je bila deseta godišnjica stravične nesreće koju je Mihael Šumaher doživeo na skijanju, a koja ga je ostavila u vrlo teškom zdravstvenom stanju.

Kakvo je ono danas, nikome nije poznato jer se porodica sedmostrukog šampiona Formule 1 izuzetno pažljivo trudi da sačuva njegovu privatnost od očiju uvek radoznale javnosti.

Tako se i dalje nagađa da je Šumi u praktično vegetativnom stanju, mada je bilo nagoveštaja od strane lekara i prijatelja da se Nemac donekle oporavio i da je bar svestan svog okruženja mada mu je limitirano (ili potpuno nemoguće) kretanje i komuniciranje.

Nesreća se desila samo pet dana pre Šumaherovog rođendana koji je svet automoto sporta i danas obeležio čestitkama na društvenim mrežama.

Mihael Šumaher je danas napunio 55 godina, a legednisu u podsećanje na njegove slavne trijumfe čestitali i Formula 1 i sajtovi "Autosport" i "Motosport", ali i bivši timovi - Ferari, Mercedes...

Bonus video:

05:30

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.