JEZIVO! Poznati sportista objavio srećnu fotografiju sa suprugom, pa je onda usmrtio... (FOTO)
Melisa Hoskins i Roan Denis, Foto: rohandennis/Twitter

TRAGEDIJA

JEZIVO! Poznati sportista objavio srećnu fotografiju sa suprugom, pa je onda usmrtio... (FOTO)

Pre sedam dana je sve izgledalo idilično

Objavljeno: 18:10h

Svet je šokirala vest da je bivši dvostruki šampion u biciklizmu Australijanac Roan Denis optužen je za ubistvo iz nehata nakon smrti njegove supruge, nekadašnje olimpijke Melise Hoskins.

Kako su danas preneli australijski mediji, Hoskins je umrla od povreda nakon što ju je udario automobil dok je vozila bicikl u Adelejdu.

Samo sedam dana ranije, Denis je objavio porodičnu fotografiju ispred jelke. Par je ispozirao sa decom širokih osmeha, a ništa nije slutilo na tragediju.

Denis je optužen za "ubistvo iz nehata bezobzirnom vožnjom i ugrožavanjem života drugih". Mediji su preneli da je on pušten uz kauciju i da će se u martu pojaviti pred sudom u Adelejdu.

Hoskins se takmičila na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. godine, a osvojila je zlato u ekipnoj konkurenciji na Svetskom prvenstvu 2015. godine.

Optuženi Denis je 2018. i 2019. godine osvojio dve titule svetskog šampiona na hronometar, srebro na Igrama u Londonu u ekipnoj poteri i bronzu u Tokiju u drumskoj trci na hronometar.

Bonus video:

01:45

MOGU IZAZVATI SMRT, A NAJVIŠE IH KORISTE SPORTISTI! ALARMANTNI rezultati istraživanja: Najugroženiji mladi od 18 do 35 godina!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.