ŠAMPIONKA TVRDILA DA MOŽE DA NOKAUTIRA I MUŠKARCE: Letonac je PATOSIRAO, ona ga nazvala prevarantom! (VIDEO)
Arturs Ahmetovs nokautira Klarisu Šilds, Foto: Printscreeen/X/@Danny

prizemljenje

ŠAMPIONKA TVRDILA DA MOŽE DA NOKAUTIRA I MUŠKARCE: Letonac je PATOSIRAO, ona ga nazvala prevarantom! (VIDEO)

Tvrdi kako je to učinio jer ga je ona obrukala na sparingu ranije tokom sedmice

Objavljeno:

Sestre Vilijams su daleke 1998. godine tvrdile da mogu da pobede bilo kog tenisera van top 200 ATP liste. Karsten Braš je tada bio 203. na svetu i iskoristio priliku da izazove i sa lakoćom pobedi prvo Serenu 6:1, a onda i Venus 6:2, i to prilično pripit.

Nemac je kasnije objasnio da bez obzira na svoju snagu, sestre Vilijams ne bi mogle da pobede nijednog njegovog kolegu u top 500 jer muškarci lakše stižu lopticu i daju joj spin koji žene ne mogu da iskontrolišu.

Sada je u jednom drugom sportu šampionka toliko dominirala da je počela da proziva muške kolege. Bokserka Klarisa Šilds (28), apsolutna prvakinja u srednjoj kategoriji javno je tvrdila da može da nokautira brojne muškarce.

A zatim se pojavio snimak sa sparinga. Na njemu se vidi kako Letonac Arturs Ahmetovs žestokim udarcem šalje Amerikanku na pod.

Usledila je žestoka reakcija Šilds. Optužila je letonskog boksera da je prevarant.

- U 17 godina karijere nikada nisam bila na podu, a zatim me je on bacio dva puta u sedam dana. Nije me sramota, ali on je propalica. Kakav je to muškarac i bokser koji izvadi postavu iz rukavica? On i trener Derik Santos su loši za sport - istakla je Šilds.

Tvrdi kako je to učinio jer ga je ona obrukala na sparingu ranije tokom sedmice.

- Da sam 2018. godine govorila javno o ovom bokseru i treneru i kako su izvadili postavu iz rukavica na sparingu, samo zato jer sam ga osramotila nešto ranije, ugrozila bih svoju borbu za titulu. Zašto sad lik objavljuje video? - pita se Klarisa.

- Nemam problem s ovim, dešava se na sparingu, a i ja radim uglavnom s muškarcima. Ovaj lik Artur i njegov trener Derik su bruka. Namerno su nosili rukavice u kojima gotovo da nije bilo postave. Ne izmišljam, nisam ni ja verovala.

Ahmetovs već tri godine nije u ringu. Odradio je sedam borbi u superlakoj kategoriji i ima učinak od šest pobeda i jednog poraza.

Sa druge strane Klarisa Šilds je sa 14 pobeda u 14 borbi dominantna u boksu, pa se okušala u MMA-u. U prvoj borbi je pobedila nokautom,a u drugoj se loše provela protiv Abigejl Montes koja ju je prebila u parteru.

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović trenira sina Željka od tri godine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.