SRPSKA RUKOMETAŠICA PROŠLA HOROR U IZRAELU: "Bili smo par metara pod zemljom, nije bilo signala,..."
Foto: EPA SERGEY DOLZHENKO

šokantna priča

SRPSKA RUKOMETAŠICA PROŠLA HOROR U IZRAELU: "Bili smo par metara pod zemljom, nije bilo signala,..."

Srećom, sve se završilo u najboljem redu

Objavljeno: 09:49h

Mlada srpska rukometašica Teodora Petković, koja trenutno igra za tim Holon u Juvalima, nedavno je prošla kroz nevjerojatno dramatično iskustvo nakon što je izbila ratna situacija u Izraelu.

Naime, Teodora, koja je pre nastupala za rukometni klub Naisa iz Niša, bila je u Izraelu kada je zemlju napao Hamas. Kako bi se evakuirala iz zemlje, učestvovala je u napetim trenucima evakuacije srpskih državljana. Teodora se našla među onima koji su bili uključeni u evakuaciju i iz zemlje je napustila avionom kompanije Er Srbija.

Po povratku u Srbiju, Teodora je podijelila svoje iskustvo s gledaocima televizije Zona Plus, opisujući kako je sve izgledalo u tom stresnom i neizvesnom trenutku.

- Ovo je trebalo da bude moja druga sezona u Izraelu. Sva sreća da sam promenila mesto boravka prošle godine jer je upravo to područje gde sam bila granitirano. Bilo je blizu granize Gaze i Hamasa. Bila sam uplašena. U trenutku sirena bila sam u stanu, rano ujutru... Bila sam sa momkom i na sreću zajedno smo bili u tome i mnogo mi je pomogao da prebrodimo sve. Spavali smo na smenu, sa jednim okom otvorenim - rekla je Teodora, pa nastavila da otkriva detalje:

U skloništu, Teodora je ostala bez mogućnosti da obavesti svoje najbliže o svom trenutnom položaju, jer joj je telefon bio nedostupan. Ova hrabra sportistkinja je, kao mnogi drugi građani Tel Aviva, morala da čeka i nada se da će se sve okončati na siguran način.

- Bili smo u skloništu. Niko nije mogao da nas dobije. Bili smo par metara pod zemljom. Nema signala, nema ničega. Svi su bili izuzetno uplašeni. Čuli su preko novina i vesti ovde u Srbiji i bili su uplašeni. Čuli smo se tek posle par sati. nisam mogla da ih smirim, svi su bili u šoku.

Na svu sreću sve se dobro završilo i Petkovićeva je uspela da dođe u Srbiju. Ona će narednih dana trenirati sa Naisom kako bi bila spremna za novi klub u karijeri.

Bonus video:

01:08

KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.