"NE MOGU DA VERUJEM, KATASTROFA - DA NAS "OPEGLA" JAPAN": Kapiten Srbije POBESNEO posle debakla!
Uroš Kovačević, Foto: MICHAL CHWIEDUK / imago sportfotodienst / Profimedia

ne može da veruje!

"NE MOGU DA VERUJEM, KATASTROFA - DA NAS "OPEGLA" JAPAN": Kapiten Srbije POBESNEO posle debakla!

Odbojkaši Srbije u problemu

Objavljeno: 17:03h

Odbojkaška reprezentacija Srbije je ubedljivo poražena od selekcije Japana u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a plasman na svetsku smotru je skoro pa nemoguća misija za izabranike Igora Kolakovića.

Kapiten "orlova" Uroš Kovačević je vidno razočaran dao komentar meča i zapitao se zašto je čitav tim olako shvatio duel sa realno manje kvalitetnim protivnikom.

- Pretežak poraz... Igrali su stvarno na jednom nivou, koji odavno nisam video, a mi smo bili na nivou koji nije doličan A reprezentaciji - rekao je Kovačević i nastavio:

Odbojkaši Srbije
Odbojkaši Srbijefoto: EPA/ROBERTO BARTOMEOLI

- Treba da se zapitamo šta treba da popravimo generalno svi. Mnogo je nepreciznosti, treba mnogo toga popraviti, ako hoćemo da budemo blizu da pobedimo Japan, koji pritom nije ekipa koja je jača od nas. Do skoro nisu mogli da nam priđu, sad nas ostavljaju na deset ili 14 poena, to mi veoma teško pada. Ne mogu da verujem da je to tako. Ali, nažalost jeste. Predstoji nam da poboljšamo našu igru, da bismo u budućnosti imali šansu da se suprostavimo najjačim timovima - da se ne desi da nas neko ovako 'opegla' kao Japan. Katastrofa. Ne mogu da verujem - rekao je kapiten Srbije.

Slede mečevi sa Amerikom i Slovenijom.

- To su timovi iz ovog top ranga. Probaćemo da pružimo malo bolju igru nego danas. Mi moramo da budemo 500 puta bolji nego danas, da bismo mogli da priđemo Americi. Moramo da damo sve od sebe - svako od nas pojedinačno - da bismo mogli da pariramo Amerikancima - zaključio je Kovačević.

Srbija trenutno ima tri pobede i 2 poraza, dok je očekuju dva najteža meča.

Bonus video:

01:17

PRIČA O ČOVEKU KOJI JE OSNOVAO PRVI FUDBALSKI KLUB U SRBIJI! Jović sa 4 oficira predvodio put na Olimpijske igre 1912. godine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.