CRNO-BELI ISPALI IZ SUPERLIGE! Tek što je Partizan slavio u Večitom derbiju, stižu očajne vesti za Grobare!
Foto: Logo

HAOS

CRNO-BELI ISPALI IZ SUPERLIGE! Tek što je Partizan slavio u Večitom derbiju, stižu očajne vesti za Grobare!

Veoma, veoma loše vesti za sve ljubitelje crno-belog
Objavljeno:

Odbojkaši Partizana neće naredne sezone učestvovati u elitnom društvu, jer ih je sa 3-0 u plej-autu pobedio dosadašnji drugoligaš Spartak. Subotičani su kroz pravu dramu u gostimam dobili treći meč, sa 3-2, po setovima 21:25, 25:18, 25:20, 21:25, 14:16, pa su u hali SC "Sport Eko" proslavili konačan uspeh - povratak u Superligu posle tri godine.

U prve dve utakmice Spartak je takođe trijumfovao, najpre sa 3:0 u Beogradu, a onda i sa 3:2 pred svojom publikom na severu Srbije. O tome da li će se serija nastaviti odlučivao je meč koji je na kraju bio koban po crno-bele, a u kome su momci iz Subotice pokazali da "brejk" na startu, te uspeh u "Dudovoj šumi" nisu bili slučajni.

Partizan ima za čime da žali, svakako, naročito ako se uzme u obzir da je u trećoj utakmici imao i meč loptu. Ipak, posle poena Veličkovića za 14:13 u petom setu, usledile su tri greške Partizanovih odbojkaša: servis-greška Ristića, pa napadački kiksevi Kovača i, najboljeg poentera crno-belih, Ristića, za konačnih 14:16 u petoj deonici i, konačnih, 3-0 u korist Spartaka.

Subotičku ekipu su do velikog trijumfa vodili Uroš Kecman sa 23 i Nemanja Jungić sa jednim poenom manje, a kod domaćina su se istakli Ristić sa 32, te Veličković sa 23 poena.

BONUS VIDEO: Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

(Espreso.co.rs/Blicsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.