FNC DOLAZI U BEOGRAD: Vaso Psiho protiv Kroate, Lazić i Joksović za titulu!
Foto: MMA savez Srbije

spektakl u pioniru

FNC DOLAZI U BEOGRAD: Vaso Psiho protiv Kroate, Lazić i Joksović za titulu!

Fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA

Objavljeno:

Beograd će zadržati dah 4. novembra kada će se FNC, u saradnji s MMA Savezom Srbije, predstaviti beogradskoj publici.

Hala “Aleksandar Nikolić,” poznata kao hala Pionir, postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim.

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir. Savo Hitman Lazić, već poznat u svetu MMA s bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se s mladim borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije.

Vaso Bakočević, Fransisko Bario Kroata, Savo Lazić, Nikola Joksović
foto: MMA savez Srbije

Borba za titulu donosi dodatnu napetost. Veliku pažnju privući će sigurno i dugoočekivani revanš dve regionalne zvezde - Vase Bakočevića i Fransiska Barija Kroate. Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje, za sve koji se 4. novembra budu našli pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”.

Vaso Bakočević, Fransisko Bario Kroata
foto: MMA savez Srbije

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih boraca mlađe generacije, Marko Bojković, već uveliko preti svom novom protivniku. Hrvat Ivica Trušček, takođe, jedno je od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

Organizatori nas još drže u neizvesnosti, što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča, koji će sigurno privući veliku pažnju publike. Na ljubiteljima MMA je samo da na vreme obezbede mesto i uživaju.

Bonus video:

00:57

OGNJEN MIĆOVIĆ POSTAO MMA VICEŠAMPION EVROPE! Do medalje došao pobedivši pulena Onora Mekgregora

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.