"U PARIZU ĆE DRUGA PESMA DA BUDE!" Odbojkašice na prijemu kod Vučića, predsednik poslao poruku Santareliju (FOTO)
Maja Ognjenović i Aleksandar Vučić na prijemu, Foto: Printscreen/Pink

OBRATIO SE I TIJANI BOŠKOVIĆ

"U PARIZU ĆE DRUGA PESMA DA BUDE!" Odbojkašice na prijemu kod Vučića, predsednik poslao poruku Santareliju (FOTO)

Podići ćemo nagradu na 100.000 za zlato, a može da se desi da podignemo i na 200.000 za svaku zlatnu medalju iz Pariza, rekao je Vučić

Objavljeno:

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije organizovao je prijem za evropske vicešampionke koje su poraže od Turske sa 3:2 u setovima.

- Ovo je odlika velikih šampiona, one se osmehnu na neki moj glup vic, a takođe se i osmehnu i spremaju za novo takmičenje. Ne može da bude poraz kada osvojite toliko zlata i osvojite jedno srebro, tom ne može da bude srebro. To što su s radovale ova Karakurt i Vargas, radovale su se, čestitamo im, ali u Parizu će druga pesma da bude. Vama beskrajno hvala, vi morate da znate da je cela zemlja bila uz vas, bukvalno svi i svuda gde živi naš narod na prostoru bivše Jugoslavije. Imale ste čudesnu podršku ovde i ne biste verovali koliko su ljudi bili ponosni na vas. Mi nikada nismo imali bolju generaciju ni u jednom sportu i teško da ćemo imati. Imali smo vaterpolo reprezentaciju fantastičnu, ali nikada nismo dobili toliko medalja kao od ženske odbojke. Nadam se da će i naši košarkaši sutra da nas obraduju, nadam se da će i muška odbojka da se podigne. Uskoro završavamo ovaj trening centar pa će vam biti mnogo lakše i imaće bolje uslove - rekao je Vučić.

U Kini 16. septembra kreću kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu naredne godine.

- Čujem da morate da se mučite sa ovim Holanđankama i Kineskinjama, računajte da je Pariz za nas najbitniji, podići ćemo nagradu na 100.000 za zlato, a može da se desi da podignemo i na 200.000 za svaku zlatnu medalju iz Pariza. Beskrajno vam hvala na svemu, što smo ponosni kada dignete zastavu Srbije, što se borite uz taj prelepi osmeh, što niste ko Santareli, što ne seirite na tuđem porazu, a ja ga primio ovde - istakao je Vučić.

Predsednik se posebno obratio Tijani Bošković.

- Beskrajno vam hvala, lepo da ih pobedite sve u Parizu, i Kineskinje i Amerikanke i Turkinje. Tijana, šta god oni pričali, svi znamo da si bolja od one Vargas, i da znaš da svako u zemlji to isto misli. Odmorite se ovde dva-tri dana, a onda opet da ih sve pobedite - zaključio je Vučić.

Bonus video:

06:12

Tijana Bošković poklonila dres predsedniku Vučiću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.