Šta mislite, da li su Delfini ponovo demolirali nekog rivala?
Foto: Dado Đilas

svetska liga

Šta mislite, da li su Delfini ponovo demolirali nekog rivala?

Srbija rutinski privela takmicu kraju, mladi su se pokazali u dobrom svetlu. Finalni turnir Svetske lige biće odigran u Moksvi u drugoj polovini juna.
Objavljeno: 21:14h

Posle 16 godina reprezentacija je igrala u Bečeju. Selektor Savić je Slovacima suprostavio mlad sastav. Na tribinama su ostali Lukić i Radojević a debitovali su Rogač i Tomić.

A Delfini zgazili Slovake sa 11:2 (3:0, 3:1, 2:1, 3:0)!

Lepa atmosfera iako tribine nisu bile ispunjene do poslednjeg mesta.

Srbija je povela u prvom napadu preko Lazića sa igračem više.Usledio je preriod bez golova, isključenja pa selektori nisu ni vršili izmene.Viktor Rašović je prekinuo golgeterski post na obe strane lepim golom dva minuta pre kraja četvrtine.

Odbrana Srbije na čelu sa Rističevićem je delovala sigurno, Slovaci su bili prinudjeni da nešto pokušaju udarcima iz daljine. Bez rezultata. Za poslednji napad Savić je zatražio minut odmora. Dogovor je reaalizovao Stojanović za 3:0.

U prvim minutima druge četvrtune Slovaci su bili konkretniji,Marek Tkač je iz peterca smanjo na 3:1 a bi zatim propustili igrača više. Na majstorski način je Subotić vratio na plus tri da bi posle još jedne loše igre Slovaka sa Igračem više Toholj na odličnu asistenciju Rogača povisio na 5:1.Slovaci su se i dalje mučili pred našim golom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.