Kako će Srbija na Olimpijske igre bez njih? Lekić, Cvijić, Damnjanović i Tomašević ne idu na SP!

Nastavljen bojkot reprezentacije

Kako će Srbija na Olimpijske igre bez njih? Lekić, Cvijić, Damnjanović i Tomašević ne idu na SP!

Stav RSS-a je ostao na strani selektora Boškovića, a zbog sukoba sa njim 4 naše najbolje igračice neće igrati na šampionatu planete koji je kvalifikacioni za odlazak u Rio sledeće godine
Objavljeno:

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Saša Bošković, objavio je sastav igračica na koje računa na Svetskom prvenstvu u Danskoj koje počinje petog decembra. U ekipi neće biti 4 najbolje rukometašice koje naša zemlja ima, a koje već nekoliko godina bojkotuju nacionalni tim zato što je Bošković i dalje selektor. Da li će se odluka Rukometnog saveza da stane na stranu šefa stručnog štaba i odrekne se usluga Andree Lekić, Sanje Damnjanović, Dragane Cvijić i Katarine Tomašević da nam se ponovo obije o glavu saznaćemo u decembru.

Trebalo je sigurno probati da se nađe zajednički jezik s obzirom da će šampionat planete biti ujedno i kvalifikacioni za odlazak na Olimpijske igre, a na njemu naša reprezentacija brani srebro osvojeno pre dve godine u Beogradu. Na spisku se nalaze: Jovana Risović, Nina Kolundžić, Ana Kačarević (golmani), Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Marija Petrović, Sanja Rajović, Katarina Krpež, Jelena Trifunović, Jovana Stoiljković, Biljana Bandelier, Kristina Liščević, Tamara Georgijev, Ivana Prijović, Dijana Števin, Jelena Živković, Anđela Janjušević. Pozvane rukometašice okupiće se 22. novembra u Beogradu, a posle dva trenažna dana u Hrtkovcima i Rumi, otputovaće na kvalitetan pripremni turnir u Brazil koji će pored domaćina, od 27. do 29. novembra okupiti selekcije Slovenije i Argentine.
RSS
Podsećamo da se na Svetskom prvenstvu nalazimo u grupi sa Danskom, Crnom Gorom, Mađarskom, Japanom i Tunisom. Takmičenje počinje 5. decembra. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.