UŽASNE VESTI IZ SVETA SPORTA: Preminuo Brej Vajat! (FOTO)
Brej Vajat, Foto: Mark LoMoglio/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

šok

UŽASNE VESTI IZ SVETA SPORTA: Preminuo Brej Vajat! (FOTO)

Poznati sportista je imao samo 37 godina

Objavljeno: 08:08h

Poznati američki rvač i kečer Brej Vajat, preminuo je u svojoj 37. godini, objavljeno je putem organizacije u kojoj je član bio već 14 godina.

Vindem Rotunda (Brej Vajat) stigao je u WWE još davne 2009. godine, otkada je promenio i nekoliko karaktera, a važio je za jednog od najkreativnijih kečera u svetu WWE-a.

Nažalost, Vajat je prethodnih meseci bio izvan rvanja i organizacije "WWE", nakon što se borio sa zdravstvenim problemima, o kojima se i malo znalo u javnosti, pošto je sve održano u tajnosti. Pol Levesk (Triple H) je objavio putem društvene mreže "X" da će se u skorije vreme objaviti i detalji oko Vajatove smrti, te je izjavio i saučešće porodici, piše Telegraf.

Vajat je stigao u WWE 2009. godine, dok je 2014. došao do svog pravog potencijala, kada je svoj alijas Haski Haris promenio u Brej Vajat, nakon koga je ušao i u "Vajat familiju" sa Erikom Rouanom i Lukom Harperom.

Dugo su "terorisali" i bili trepet svima u WWE-u, dok je 2019. godine stvorio i alijas "zver", koji je bio jedan od najpoznatijih u čitavoj industriji.

Dobio je otkaz Brej Vajat tokom 2021. godine, potom se vratio ponovo u WWE, tada je bio "dobri momak Brej Vajat", ali su ga demoni prošlosti (Zver i Vajat familija) mučili, te je njegova priča bila još u razvoju.

Bonus video:

01:00

DOBILA JE UDARAC U GLAVU, NJENA IZJAVA NIJE VALIDNA! Nerazjašnjeno ubistvo 24 godine: To je tragedija demokratije, slobodne reči

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.