ZAVIRITE U RAJ IVANE I MARKA VULETE: Kuća srpske kraljice je BRUTALNA - bazen, teretana i pogled od milion dolara
Marko i Ivana Vuleta, Foto: Printscreen/Instagram/@marko_fitt

prelepo

ZAVIRITE U RAJ IVANE I MARKA VULETE: Kuća srpske kraljice je BRUTALNA - bazen, teretana i pogled od milion dolara

Luksuzna kuća se nalazi u Novom Sadu

Objavljeno:

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je osvojila jedinu medalju koja joj je falila, a to je zlato na Svetskom prvenstvu na otvorenom.

Videli smo sreću, suze, emocije, a veliku podršku tokom čitave karijere je imala od porodice.

Šamionka je ljubav i sreću pronašla je uz Novosađanina Marka Vuletu. Njih dvoje u septembru će proslaviti dve godine braka, a lepa sportistkinja je posle venčanja uzela prezime supruga sa kojim beleži nestvarne uspehe.

Atraktivna Zrenjaninka i zgodni fitnes instruktor na "ludi kamen" stali su u strogoj tajnosti, pod vedrim nebom na jednom imanju nadomak Beograda. Za razliku od nastupa na stadionima, tog dana joj nije bila neophodna publika.

Jedina njihova intima na koju javnost ima pravo su zajednički treninzi.

- Pronađi nekog ko oseća istu strast, pa je podelite - rekao je Marko jednom prilikom, priloživši dokaz da je našao idealnog „saučesnika“ sa kojim deli sve strasti, naročito prema fizičkim aktivnostima.

Detalje venčanja možda su uspeli da sakriju, ali objave na društvenim mrežama otkrile su nam gde se nalazi Ivanina i Markova ljubavna oaza.

Lepa kuća s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu smeštena je pored samog Dunava, ima bazen i visoke kaskadne zidove koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda. Iz savremeno opremljene teretane, u kojoj Ivana vredno trenira, puca pogled na reku.

Veliko dvorište puno je zelenila, u skladu sa zdravim načinom života zgodnog dueta.

Okruženo prirodom, daleko od gradske vreve i s pogledom koji leči dušu, ovo mesto je sve što proslavljenoj skakačici treba kad poželi da se izoluje od sveta i da se spremi za takmičenja.

Bonus video:

01:15

NEMA TERETANE? NEMA PROBLEMA: Ovako se Ivana Španović priprema za novu sezonu! Zanosna na plažama Dubaija VIDEO

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.