KAKVE REČI NAJBOLJE NA SVETU: Ivana ZAPALILA Srbiju posle osvajanja zlatne medalje!
Ivana Vuleta, Foto: Starsport

ŠAMPIONKA

KAKVE REČI NAJBOLJE NA SVETU: Ivana ZAPALILA Srbiju posle osvajanja zlatne medalje!

Ivana Vuleta nije krila zadovoljstvo nakon osvajanja svetskog zlata u Budimpešti

Objavljeno: 20:19h

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Ona je posle fantastične predstave u finalu iznela i svoje prve utiske.

Ivana Vuleta, Atletika, Srbija
foto: Starsport

- Jaoj, ne znam šta bih rekla. Meni se sve ovo čini kao velika šala. Toliko dugo čekam na ovo da je to strašno, od 2013. godine i prve medalje. Bilo je toliko uspeha, pokušaja, neuspeha i ovakvih i onakvih. Da uspem da konačno osvojim tu zlatnu medalju i skočim novi lični rekord, to je najlepši dosanjani san. Ne znam da li sam u životu toliko plakala, van sebe sam i ponosna. Ovo je potvrda da iskustvo ustvari jeste moj najveći saveznik. Nisam imala sumnju da li sam spremna za to. Samo sam čekala da se sve poklopi jedno sa drugim. Atmosfera je bila kao da sam skakala kod kuće. Imala sam podršku od devojaka sa kojima sam skakala. Najlepše momente podelila je sa najbližima. - Ne znam, ovo su stvarno neki trenuci za koje se živi. Kada proživljavaš nešto najlepše, da su tu tvoji voljeni ljudi, da sa njima možeš da podeliš to je prelepo. Svako ko je to prošao zna koliko je to apsolutno bez cene - rekla je i dodala:

- To su neke stvari koje su bile van mog domena. Tu nisam mogla da uradim ništa. Jasno je bilo da jesam spremna. Nikada se nije desilo da slučajno osvojim medalju. Nekada sam vredela za zlato, nekada za drugu medalju. Konačno sam je dočekala, mogla sam i da je ne dočekam.

Ivana Vuleta, Suze, Svetsko prvenstvo u atletici
foto: Starsport

Otkrila je i kakav je osećaj biti šampion sveta.

- Neopisiv! Stvarno, ovo je kao droga. Što si više u ovome, više si navučen. Toliko sam sreća, ne samo što je medalja. Ali kada osećaš da je postojala rezerva koju si mogao da ispuniš... Jedva čekam da vidim sve drage ljude i da ovo proslavim.

Bonus video:

01:15

NEMA TERETANE? NEMA PROBLEMA: Ovako se Ivana Španović priprema za novu sezonu! Zanosna na plažama Dubaija VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.