Evropa uči da igra odbojku u Ivanjici! (FOTO)
Foto: Promo

SJAJNA AKCIJA

Evropa uči da igra odbojku u Ivanjici! (FOTO)

Ove godine Play Volley kamp održava se na istom mestu, u Ivanjici, sa bazom u hotelu Park
Objavljeno:

Veliko interesovanje širom Starog kontinenta za kamp koji organizuju Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić Dobar glas se daleko čuje, pa je tako odbojkaški kamp Play Volley koji je počeo sa radom prošle godine u organizaciji proslavljenih srpskih reprezentativaca Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića privukao pažnju talentovanih klinaca, ali i njihovih klubova širom Evrope.

Ove godine Play Volley kamp održava se na istom mestu, u Ivanjici, sa bazom u hotelu Park, a novost je da je Peruđa, najbolji italijanski klub, uspostavila saradnju s kampom. Dakle, Play Volley je zvanični kamp za pripremanje i usavršavanje svih mlađih selekcija šampiona Italije.

foto: Promo

- Priča koju smo pokrenuli 2016. godine Nikola (Rosić) i ja, onako iz srca, u nameri da prenesemo znanje i iskustvo mladim odbojkašicama i odbojkašima, iskreno ću reći, prerasla je naša očekivanja. Veoma pozitivni utisci svih polaznika od prošlog leta brzo su se raširili, pa je za 2017. veliko interesovanje ne samo iz Srbije, već iz cele Evrope, s obzirom na to da smo i prve godine imali dosta dece iz drugih zemalja.

- A činjenica da je Peruđa naš kamp proglasila zvaničnim za svoje mlađe kategorije velika je stvar ne samo za nas, već i za Ivanjicu i srpsku odbojku. Ako bih morao da uporedim, to bi bilo kao kad bi Real Madrid, Barselona, Čelsi, Mančester Junajted... nekim fudbalski kamp u Srbiji „uzeli“ za svoj zvanični - presrećan je Aleksandar Atanasijević razvojem situacije.

foto: Promo

Ivanjica će ovog leta biti prepuna odbojkaških nada od 13. jula do 3. avgusta, a Nikola Rosić, osvajač brojnih medalja u dresu Srbije kaže da ih brojne pohvale kao organizatore teraju da budu još bolji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.