Šokantna porodična tragedija: Ubio se otac najpopularnijeg srpskog sportiste u SAD!

Hokejaš otvorio dušu

Šokantna porodična tragedija: Ubio se otac najpopularnijeg srpskog sportiste u SAD!

Nekadašnji miljenik navijača Bruinsa, a sada vedeta Los Anđeles Kingsa, otkrio je strašnu istinu da se njegov otac u aprilu ove godine ubio
Objavljeno: 12:43h

Najpopularniji srpski sportista u SAD, hokejaš Milan Lučić, koji je jedini Srbin osvajač NHL lige želeće što pre da zaboravi 2015. godinu. Hokejaš Los Anđeles Kingsa je ovih dana otvorio dušu i otkrio kakvu je porodičnu tragediju preživeo u aprilu. Lučićev otac Dobro je preminuo sredinom godine, ali je igrač koga su navijači Boston Bruinsa tek sada javno priznao da je to bilo samoubistvo i da je porodica do sada krila tu strašnu istinu od javnosti.

- Njegova smrt mi je teško pala s obzirom da je izvršio samoubistvo. Još se navikavam na to što ga nema da ga nazovem, ali podsvesno znam šta bi mi rekao u određenim situacijama i toga pokušavam da se pridržavam kako bi on bio ponosan na mene - rekao je Lučić u emisiji "Hokejaške noći". Samo dva meseca kasnije doživeo je za njega još jedan šok kada je Boston u kome je proveo čitavu dosadašnju karijeru odlučio da ga trejduje u Los Anđeles Kingse, a posle svega ova promena mu nikako nije prijala.
Momak koga svi znaju kao velikog fajtera i emotivca i koji često upada u tuče na terenu zbog čega su ga fanovi Bruinsa obožavali, se i dalje privikava na novu sredinu. O tome svedoči o dosta slab početak sezone kada u prvih pet mečeva nije ostvario ni poen, ali čini se da polako dolazi na nekadašnji nivo pošto je postigao 3 gola na poslednja 4 meča. Jedina svetla tačka u njegovom životu ove godine bilo je rođenje njegovog druge ćerke krajem maja, ali nema sumnje da će srpski fajter izaći još jači iz svega što ga je zadesilo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.