Gotov je Svetski kup u ski skokovima! Austrijanac se okitio prvim mestom! (FOTO)
Foto: AP

Svaka čast!

Gotov je Svetski kup u ski skokovima! Austrijanac se okitio prvim mestom! (FOTO)

Takmičenja na Planici imalo je samo jednu seriju letova, pošto je druga otkazana zbog jakog vetra. Kraft je trijumfovao letom od 250 metara i osvojio 244,3 i tako upisao osmu pobedu u sezoni
Objavljeno:

Austrijski ski skakač Štefan Kraft osvojio je Svetski kup, pošto je danas pobedio na poslednjem takmičenju u sezoni na Planici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Austrijanac je uoči današnjeg takmičenja imao 86 poen više od drugoplasiranog Kamila Štoha i bilo mu je potrebno da samo sačuva tu prednost kako bi završio ispred Poljaka i osvojio svoj provi trofej u Svetskom kupu.

Današnje takmičenja na Planici imalo je samo jednu seriju letova, pošto je druga otkazana zbog jakog vetra. Kraft je trijumfovao letom od 250 metara i osvojio 244,3 i tako upisao osmu pobedu u sezoni.

foto: AP

Drugo mesto zauzeo je Nemac Andres Velinger sa 236,2 boda, dok je Japanac Norijaki Kasaji zauzeo treće mesto sa 223,9 bodova.

Kraft je takmičenje u Svetskom kupu završio sa 1.665 poena, dok Stoh, koji je danas bio peti, ima 1.524, a Norvežanin Danijel Andre Tande je treći sa 1.201.

BONUS VIDEO: Džikić savetuje Hečera pre utakmice, da li je to razlog trijumfa Partizana?

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.