HRVAT KROŠEOM NOKAUTIRAO SUDIJU A ZAVRŠIO SLOMLJENE RUKE: "Osećam se kao go*no!" (VIDEO)
Plazibat pogađa sudiju krošeom, Foto: Printscreen/Twitter/GLORY Kickboxing

ouch

HRVAT KROŠEOM NOKAUTIRAO SUDIJU A ZAVRŠIO SLOMLJENE RUKE: "Osećam se kao go*no!" (VIDEO)

Da bi sprečio udarac posle gonga, sudija Strajkert se ubacio da razdvoji boksere

Objavljeno: 10:50h

Sudije u bokserskom ringu moraju da budu najopreznije kada prekidaju napad jednog (kik)boksera na drugog, naročito u finišu runde. To je najbolje na svojoj koži osetio Holanđanin Edvard Strajkert koji je vodio glavnu borbu događaja "Collision5".

Hrvatski kikbosker Antonio Plazibat se borio sa Nigerijcem Kevinom Tarikom Osare i imao priliku da pobedom zakaže okršaj sa svetskim prvakom Rikom Ferhuvenom.

Na kraju druge runde, Plazibat je imao Osaru na konpcima i požurio je da ga serijom udaraca baci na pod pre zvona, ali nije stigao. Da bi sprečio udarac posle gonga, sudija Strajkert se ubacio da razdvoji boksere, ali je poslednji Hrvatov kroše završio na njegovom licu...

Strajkert je dosta brzo došao sebi, s obzirom da ga je Plazibat baš fino "poklopio", a Hrvat se nije izvinio sudiji, iako je jasno da namere nije bilo.

U petoj rundi, Strajkert je prekinuo borbu i proglasio pobedu Oskara - Plazibat nije mogao da nastavi meč zbog loma desne ruke...

- Osećam se kao go*no. Rekao sam devojci pre ovoga – ili ću biti kralj u Hrvatskoj ili klovn. Ispao sam budala - razočaran je bio Plazibat.

Bonus video:

00:42

Merenje pred boks meč Veljka Ražnatovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.