STRAŠNA TRAGEDIJA: Slavna atletičarka preminula tokom porođaja! (FOTO)
Tori Bovi, Foto: IAN STEPHEN / AFP / Profimedia

tužna vest

STRAŠNA TRAGEDIJA: Slavna atletičarka preminula tokom porođaja! (FOTO)

Na Svetskom prvenstvu u Londonu 2017. godine okitila se sa dva zlata i to u trci na 100 metara i štafeti 4x100

Objavljeno: 15:11h

Nekadašnja svetska šampionka i olimpijska šampionka Tori Bovi (32), preminula usled komplikacija tokom prevremenog porođaja.

Slavna atletičarka bila je u osmom mesecu trudnoće kada je iznenada dobila napad i visok skok pritiska izazvan eklampsijom, koji se na žalost završio tragično.

- Tori je krenula da se porađa i, nažalost, izgubila bitku. S obzirom na to da ju je strašna sudbina zadesila u njenom domu, dok je bila sama u kući, beba takođe nije preživela-, prenosi "RTL".

Tori je važila za veliku atletsku zvezdu, koja je tokom svoje bogate karijere osvojila pregršt medalja na najvećim takmičenjima. Na Svetskom prvenstvu u Londonu 2017. godine okitila se sa dva zlata i to u trci na 100 metara i štafeti 4x100, a dve godine ranije bila je brzonzana na planetarnom šampionatu u Pekingu. Takođe, bila je osvajačica tri olimpijske medalje na igrama u Pekingu, gde je kao članica štafete SAD na 4x100 metara osvojila zlato, a na istim igrama okitila se srebrom u trci na 100 metara, odnosno bronzom na 200 metara.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.