"OVO JE MOJA ŽENA KOJA...": Poznata SPORTISKINJA prevarila muža prve BRAČNE NOĆI, objavljena FOTKA i SA KIM
Tim Eliot i Đina Mazani, Foto: MMA Türkiye/Twitter

SRAMNO!

"OVO JE MOJA ŽENA KOJA...": Poznata SPORTISKINJA prevarila muža prve BRAČNE NOĆI, objavljena FOTKA i SA KIM

Poznati sportista sve izneo u javnost

Objavljeno: 17:33h

Kada su se UFC borac Tim Eliot i Đina Mazani verili 28. jula 2020, Eliot nije imao pojma da će Kevin Krum biti intimno uključen u njihovu vezu od početka.

Eliot tvrdi da su njegov prijatelj Krum i Mazani imali aferu tokom njihovog braka, uključujući i prvu bračnu noć. Ovaj 36-godišnji Amerikanac je na Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi Mazani kako čita venčane zavete Eliotovoj ćerki, a njen prijatelj drži mikrofon.

- Hoćeš da vidiš nešto odvratno? Ovo je moja 'žena' koja čita zavete moje ćerke u našoj 'bračnoj' noći"- potpisao je fotografiju Eliot, koji je rekao da više nije u braku sa Đinom.

- Tip koji je držao mikrofon je bio moj 'prijatelj/timski kolega', moja žena me je prevarila sa tim tipom iste noći! I imali su aferu tokom našeg 'braka' - objasnio je. Eliotova ćerka, Sterling, je iz njegovog prethodnog braka.

Mazani i Krum su sada zajedno, kaže Eliot, iako njih dvoje nisu komentarisali optužbe. Eliot se nije borio u UFC-u od UFC 272, kada je jednoglasnom odlukom pobedio Tagira Ulanbekova. S druge strane, Mazani i Krum su otpušteni od strane UFC-a nakon poraza u aprilu prošle godine i borili su se u sekundarnim promocijama kao što je BKFC.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.