SRPSKA GROMADA OD 135kg SPAKOVALA RIVALE U BOLNICU: Austrijanca spljeskao kao palačinku, a Hrvata nokautirao! VIDEO
Dejan Milosavljev, Foto: Andreas Gora / AFP / Profimedia, Eibner-Pressefoto/Uwe Koch / imago sportfotodienst / Profimedia

nesrećnici

SRPSKA GROMADA OD 135kg SPAKOVALA RIVALE U BOLNICU: Austrijanca spljeskao kao palačinku, a Hrvata nokautirao! VIDEO

Ovo nikada nisam doživeo - izjavio je sportski direktor Šafhauzena

Objavljeno: 12:53h

Rukomet u Nemačkoj puni dvorane redovno, a posebno kada je u pitanju evropski meč. Poslednji je imao dve bizarne situacije au obe je akter bio srpski golman Dejan Milosavljev.

U revanš utakmici četvrtfinala Evrokupa, njegov Fihze Berlin je sa 30:24 savladao švajcarski Kadeten Šafhauzen i nadoknadio poraz od četiri gola u prvom meču.

Ali Milosavljev nije dočekao kraj duela. Iz dva razloga - povrede i crvenog kartona.

Jedan od najboljih golmana sveta je prvo sa svojih 135 kilograma pao na protivničkog igrača Lukasa Herburgera koji je tom prilikom zadobio povredu zbog koje je morao hitno u bolnicu.

Ubrzo posle toga reprezentativac Srbije je u pokušaju odbrane stopalom zakačio Zorana Markovića, koji je u kontranapadu skočio "duboko" u golmanski prostor. Istovremeno se i čuvar mreže Fuhsea povredio, a dok je jaukao sudija mu je pokazivao crveni karton iako je utisak da nije namerno šutnuo Švajcarca hrvatskog porekla.

Marković se od udarca vrlo brzo onesvestio i ostao nepomično da leži, zbog čega je i publika pretrnula. Švajcarski reprezentativac je takođe prebačen u bolnicu.

- Ovo nikada nisam doživeo. Čak smo dvojicu igrača posle utakmice morali da vozimo u bolnicu - izjavio je sportski direktor Šafhauzena David Graubner dok se njegov klub čak oglasio saopštenjem.

Sporne trenutke sa utakmice pogledajte od 7:35 sledećeg snimka i 9:25:

Bonus video:

00:33

Sloga pobedila Zdravlje u borbi za opstanak

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.