Paspalj revoltiran dešavanjima u Olimpijskom komitetu! OVO JE SILOVANJE!
Foto: Nebojša Mandić

ne veruje šta se dešava

Paspalj revoltiran dešavanjima u Olimpijskom komitetu! OVO JE SILOVANJE!

Skupština OKS danas je promenila član 35 Statuta koji kao uslov za izbor novog predsednika, između ostalog, ne postavlja desetogodišnje iskustvo rada u sportskim organizacijama i učešće na Olimpijskim igrama
Objavljeno:

Žarko Paspalj, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), koji je na današnoj Skupštini javno rekao da se protivi izmenama Statuta prilikom izbora novog predsednika, ocenio je da nije dobro što se menja nesto što je bez problema funkcionisalo devet godina.

- Lično mislim da sve što je naopako postavljeno u jednom momentu može da krene još gore. Devet godina niko nije pokazivao interesovanje i želju da nešto promeni, ali kad se desi na ovaj način, posle čiste kandidature jednog čoveka (Ivan Todorov, prim. aut) onda čovek ne može da se zapita da ovo nisu normalne stvari. Bilo koji čovek u sportu ovo shvata kao nesto što je iznuđeno i jedno najobičnije "silovanje", rekao je Paspalj.

Olimpijski komitet usvoji velike promene u statutu! Maljkoviću otvoren put do predsedničke fotelje!

Skupština OKS danas je promenila član 35 Statuta koji kao uslov za izbor novog predsednika, između ostalog, ne postavlja desetogodišnje iskustvo rada u sportskim organizacijama i učešće na Olimpijskim igrama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.