DOŽIVEO SRČANI POSLE UDARCA U GRUDI: NFL igrač u KRITIČNOM stanju, navijači oba tima se mole za njega! (VIDEO)
Fudbaleri Bafalo Bilsa, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

užas na terenu

DOŽIVEO SRČANI POSLE UDARCA U GRUDI: NFL igrač u KRITIČNOM stanju, navijači oba tima se mole za njega! (VIDEO)

Damar Hemlin je posle intervencije nakratko ustao a onda se samo stropoštao i ostao da leži na zaprepašćenje igrača oko sebe

Objavljeno: 10:24h

"Monday Night Football" je veče u kom ljubitelji američkog NFL-a posebno uživaju jer je ponedeljak rezervisan za jedan od derbija kola, ali ovaj ponedeljak je dobio novi naziv - "dan kad je fudbal stao".

Sinsinati je dočekao Bafalo u okršaju vodećih ekipa Američke fudbalske konferencije, ali je meč prekinut već u prvoj četvrtini jer je sejfti gostiju Damar Hemlin posle jedne intervencije doživeo srčani udar!

Hemlin se sada nalazi u kritičnom stanju u bolnici, a sve se desilo nakon što je posle duela sa protivničkim igračem Tiom Higinsom ustao sa trave, ali se dve sekunde kasnije onesvestio.

Hitna pomoć je odmah reagovala na terenu, a američki mediji naveli su da je igrač Bilsa doživeo srčani udar. Njemu je srce stalo, ali su lekari uspeli da ga ožive i igrač je odmah prebačen u bolnicu, odakle je saopšteno da se nalazi u kritičnom stanju.

Utakmica Bengalsa i Bilsa je prvo prekinuta, a zatim i odložena. Saigrači su još na terenu počeli da se mole za Hemlina, kako je običaj kad god neki završi povređen, a navijači oba tima mu pale sveće za zdravlje ispred bolnice.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.