CRNO-BELI PREDSTAVILI NOVE DRESOVE: Predsednik je imao jasnu poruku za sve navijače!
Navijači Partizana, Foto: Marko Đoković

OPTIMISTIČNO

CRNO-BELI PREDSTAVILI NOVE DRESOVE: Predsednik je imao jasnu poruku za sve navijače!

Na red je došlo i predstavljanje opreme za iduću sezonu

Objavljeno:

Crno-beli imaju nove dresove inspirisane motivima grada Beograda

Esport organizacija Partizana radi punom parom, otkako su se pojavili i predstavili svima ne prestaju da iznenađuju javnost, a ovoga puta su to uradili sa predstavljanjem novih dresova, koji imaju motive grada Beograda na sebi!

Partizan je veoma ušao na esport scenu Srbije, pojavili su se, napravili su nekoliko velikih transfera, kao i dobrih rezultata, čime su skrenuli pažnju na sebe. Posle prvog EBL LoL splita, gde su dogurali do samog kraja su osnovali i CS:GO tim, koji je uspeo da načini i jedan veliki transfer prodavši Sausola u Španiju.

Na red je došlo i predstavljanje opreme za iduću sezonu, a to su uradili putem svojih društvenih mreža.

Na dresovima dominiraju motivi grada Beograda poput Hrama Svetog Save, "Pobednika", ali i slogana "Pišimo istoriju zajedno", koji esport Partizan doživljava kao svoj zaštitni znak. Povodom prezentacije nove opreme se oglasio i Esport Partizana, Jovan Mijailović, koji je u izjavi za Telegraf istakao da Partizan i jeste istorija.

- Partizan je istorija. Mnogobrojna obeležja kluba se povezuju sa samim gradom Beogradom, prema tome smo odlučili da simboli kao što su reflektor sa stadiona JNA, hram Svetog Save i Pobednik i više nego zaslužuju mesto na našem dresu! Što se tiče slogana, cilj je promocija filozofije i cilja našeg kluba, pisanje nove istorije kada je u pitanju Partizan i srpski Esport

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.