PRAVE CIRKUS OD SVETSKOG PRVENSTVA: Dva puta iste večeri menjali odluku, odbojkašice Srbije ne znaju na čemu su!
Odbojkašice Srbije, Foto: Odbojkaški savez Srbije

bruka

PRAVE CIRKUS OD SVETSKOG PRVENSTVA: Dva puta iste večeri menjali odluku, odbojkašice Srbije ne znaju na čemu su!

Kasno sinoć su na sajtu FIVB objavljene tabele po novom pravilu, da bi ubrzo isto bilo poništeno

Objavljeno:

Svetska odbojkaška federacija (FIVB), nepuna dva sata po objavljivanju tabela grupa druge faze Svetskog prvenstva za odbojkašice, još jednom je promenila izgled tabela.

Naime, iako je sistemom takmičenja bilo predviđeno da se u drugu fazu prenose svi rezultati ostvareni u prvoj rundi takmičenja, kasno sinoć su na sajtu FIVB objavljene tabele po kojima se prenose samo rezultati ostvareni sa reprezentacijama koje su se plasirale u nastavak planetarnog takmičenja.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije
foto: Odbojkaški savez Srbije

Po najnovijim informacija sa sajta FIVB, u drugu fazu selekcije ipak prenose kompletne rezultate ostvarene u takmičenju po grupama, objavio je Odbojkaški savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, branilac titule, igraće u drugoj fazi, u Grupi F, sa selekcijama Poljske, Dominikanske republike, Tajlanda i Turske. U ovoj grupi biće još i reprezentacije SAD, Kanade i Nemačke, koje su bile naši protivnici u prvoj fazi takmičenja.

Standings provided by Sofascore

U E grupi osmine finala, u Roterdamu će igrati Italija, Belgija, Holandija i Portoriko iz A grupe i Kina, Japan, Brazil i Argentina iz D grupe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.