ŠAMPIONSKO SVETSKO ZLATO ZA NAŠU SRBIJU! Ministar omladine i sporta čestitao Datunašviliju odbranu titule! (VIDEO)
Zurab Datunašvili, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

zasluženo!

ŠAMPIONSKO SVETSKO ZLATO ZA NAŠU SRBIJU! Ministar omladine i sporta čestitao Datunašviliju odbranu titule! (VIDEO)

Ranije tokom dana najsjajniju medalju osvojio je i Ali Arslan

Objavljeno: 22:14h

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Zurabiju Datunašviliju osvajanje zlatne medalje u rvanju na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

- ŠAMPIONSKO SVETSKO ZLATO ZA NAŠU SRBIJU! Zurabi Datunašvili je neprikosnoveni šampion sveta u rvanju! Svaka ti čast, majstore, i hvala što si u Srbiji za Srbiju još jednom dokazao zašto mi jesmo zemlja koja danas ispisuje uspehe rvanja u sportske anale, i naše zemlje i sveta! Čestitke i tvom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije na izuzetnom uspehu! - stoji u čestitki ministra Udovičića.

Ministar Udovičić je povodom Svetskog prvenstva u rvanju čiji je Srbija domaćin istakao značaj organizacije još jednog velikog međunarodnog sportskog takmičenja u našoj zemlji na kome će Srbija ugostiti više od 800 najboljih rvača iz celog sveta iz 78 zemalja i još jednom dokazati da je Srbija danas sa razlogom zemlja koju prepoznaju po sportu.

Vlada Republike Srbije nastaviće da pruža punu podršku srpskom sportu i ostaće do kraja posvećena unapređenju svih uslova kako bi Srbija i u budućnosti organizovala ovakva i slična takmičenja.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.