NASTAVLJA SE PROZIVANJE! Zvezda rafalisala Partizan i VELJU: "J*beno, SREĆNO!"
LoL ekipa Crvene zvezde nestrpljivo čeka da pokaže kvalitet, Foto: Printscreen/twitter/czvesports

VEČITI!

NASTAVLJA SE PROZIVANJE! Zvezda rafalisala Partizan i VELJU: "J*beno, SREĆNO!"

Ipak, Partizan je izgubio u prvom večitom derbiju, što je bio okidač

Objavljeno:

Nedavno se spustila zavesa na LoL scenu u Srbiji, gde je naša zemlja imala predstavnika u finalu EBL lige, kao i na EU Mastersu. To je bio tim Crvene zvezde, koji se nije baš slavno proveo u dva pomenuta takmičenja, ali ih to ne sprečava da iskoriste svaku priliku da "isprovociraju" najvećeg rivala - tim Partizana.

LoL scena je ove godine dobila i prve "večite derbije", pošto je Partizan odlučio da napravi ekipu u ovom sportu. I to ne bilo kakvu, već "super tim" što su i najavili dovođenjem Aljoše "Milice" Kovandžića, najboljeg srpskog igrača u ovoj igrici.

CRNO-BELI POZIVAJU 'GROBARE': "Podrži Partizan na putu ka tituli!"

Ipak, Partizan je izgubio u prvom večitom derbiju, što je bio okidač za Igora "Tejstlesa" Radusinovića, kapitena Crvene zvezde koji je već tada isprozivao rivala jednom opaskom na Tviteru, da bi sada nastavio u istom maniru.

Naime, Velja, džangler ekipe Partizana, postavio je sliku svojih pređašnjih gejmova u igrici LoL (League of legends), gde se jasno vidi da je bio i više nego dobar, što je iskoristio Tejstles da ostavi komentar u sebi prepoznatljivom stilu.

- Kako si dobar j****e, srećno na EU mastersu sa super timom - aludirao je Tejstles na ekipu koja je ove godine utrošila velika sredstva za pravljenje te petorke, da bi kasnije uspela da doživi pravi debakl u plej-ofu EBL lige.

Ovo je bila samo jedna od prozivki, pošto je nastavio i u istom ruhu da se "šali" sa rivalom postavivši na ovu društvenu mrežu i sliku sa peharom EBL lige, koji Partizan nije mogao da osvoji u ovoj sezoni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.