NA KOLIKO SE PROCENJUJE ŠUMAHEROVO BOGATSTVO? Potez koji budi slutnju da je predosetio nesreću!
Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

život mihaela šumahera

NA KOLIKO SE PROCENJUJE ŠUMAHEROVO BOGATSTVO? Potez koji budi slutnju da je predosetio nesreću!

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher (53) je 2013. godine na skijanju u francuskim Alpima zadobio jezivu povredu glave, koja mu je potpuno promenila život. Od tog trenutka se ne zna tačno u kakvom je stvarnom stanju bivši vozač.

Objavljeno:

Njegova supruga Korina se svih ovih godina borila da pomogne velikom šampionu da se oporavi. U decembru 2019, Korina Šumaher je poslala misterioznu poruku.

Ona je rekla da velike stvari počinju malim koracima, a to je poruka koju su mediji protumačili kao informaciju o zdravlju njenog supruga.

1 / 11 Foto: Profimedia

Život porodice Šumaher se zauvek promenio od te kobne nesreće i činjenica da se Mihael nikada nije pojavio u javnosti, kao i činjenica da se od tada nije pojavila nijedna fotografija sa njim, mnogo govori o situaciji kroz koju prolazi.

Njegovi rođaci učinili su sve što je bilo u njihovoj moći da se oporave i u potpunosti su iskoristili impresivno bogatstvo koje im je bilo na raspolaganju. Međunarodni mediji saznaju da je Mihael Šumaher ostavio testament tri godine pre nesreće.

Iako nije lično govorio o iznosu, čini se da bi to bilo oko 750 miliona funti, odnosno nešto više od 900 miliona dolara, tvrde novinari sajta thesportrush.com.

Mihael Šumaher
Mihael Šumaherfoto: Profimedia

Šumaher je na tu temu govorio 2010. godine i rekao da će novac ostati porodici.

"Da, napravio sam testament jer sam porodičan čovek. Ali to ima manje veze sa Formulom 1, već više sa činjenicom da u svakodnevnom životu može bilo šta da se desi", rekao je Šumaher.

Korina Šumaher je često izjavila da njen muž dobija najbolju moguću negu.

"On je sada u najboljim rukama i činimo sve što možemo da mu pomognemo. Pokušajte da shvatite da poštujemo Majklovu želju da čuva svoje zdravlje u tajnosti. Budite sigurni da je on u najboljim rukama i da radimo sve što je ljudski moguće da mu pomognemo. Molimo vas da razumete da sledimo Majklove želje i da ovo osetljivo pitanje držimo kao i uvek privatno“, rekla je Šumijeva supruga.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.