PRAVILA MOK SU JASNA: Bio je viđen kao novi predsednik OKS, a sada ozbiljno upozorava!
Foto: Dado Đilas

moguće posledice

PRAVILA MOK SU JASNA: Bio je viđen kao novi predsednik OKS, a sada ozbiljno upozorava!

Ivan Todorovi ističe posle odlaganja Izborne skupštine da se nada da oni koji se nisu pojavili shvataju šta to znači
Objavljeno: 13:07h

Predsednik Džudo saveza Srbije Ivan Todorov rekao je da će u narednih 10 dana odlučiti da li će odustati od kandidature za prvog čoveka Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), a posle odlaganja sednice Izborne skuštine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nisam razočaran i nisam razmišljao da odustanem od kandidature, razmisliću i reći za 10 dana. Nisam ni očekivao da danas neće biti Skupštine - rekao je Todorov novinarima.

foto: Dado Đilas

Izborna skupština OKS je odložena zbog nedostatka kvoruma. Na sednici se pojavilo samo 14 delegata, a 33 je bilo potrebno za kvorum. Todorov, koji je bio jedini kandidat za predsednika OKS, naveo je da mu je žao što njegovi "sportski prijatelji" nisu došli na sednicu, jer je to najbolje mesto da se pokaže jedinstvo.

- Žao mi je što naši sportski prijatelji nisu došli na Skupštinu, mislim da je to najbolje mesto da pokažemo jedinstvo srpskog sporta bez obzira na različito mišljenje. Zajedno treba da sednemo i da nađemo najbolje rešenje za budućnost, da naši sportisti nemaju nijedan problem - kazao je Todorov.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.