Nezapamćen spektakl na Tašu, Gocić i Nikić sa suzama u očima ispraćeni u penziju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS 2

u velikom stilu

Nezapamćen spektakl na Tašu, Gocić i Nikić sa suzama u očima ispraćeni u penziju! (FOTO) (VIDEO)

Sve dešavanja pre, tokom i posle velikog spektakla pratili ste uz naš dobro poznati "lajv-blog"
Objavljeno: 20:19h

Spektakl je završen! Asovi sa suzama u očima rekli zbogom "Delifinima"!

- Ne znam šta da kažem, nisam pametan. Prepuno mi je srce što je prepuno. Hvala braći koja su nas dovela do ovakvih rezultata, to su neverovatni ljudi. Hvala svima koji su nam pomagali, hvala i svetskom ol-star timu koji je došao da nas isprati. Hvala, ljudi - rekao je Gocić.

- Presrećan sam, ovo mi je najlepši dan uživotu. Hvala svima koji su došli, hvala saigračima. Želim da reprezentacija nastavi da niže uspehe. Hvala svima još jedanput - rekao je Nikić.

Gocić i Nikić su uzašli iz bazena i sada je njihova reprezentativna karijera završena! Veoma emotivno, i kame da zaplače. Uz taktove "We are the champions" su ispraćeni u velikom stilu, ceo Taš se naježio!

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - Sprektakl za pamćenje uveličao je i Slobodan Soro koji se sklonio sa gola i ušao u igru! Zoran Cvijanović je rekao da je generacija "Delfina" zaslužuje da se snimi film o njima, a istakao je i da je trenirao sa njima! dodao je i da se na treninzima "Delfina" radi i ćuti i istakao je da su oni dobri momci i da se kupaju dva puta dnevno :)

foto: Espreso

KRAJ DRUGE ČETVRTINE - Selekcija Srbije je uspela da preokrene situaciju u svoju korist, a drugu četvrtinu obeležili su heroji večeri. Nikić je postigao dva pogotka, Gocić jedan i to je izazvalo pravi delirijum na tribinama! Odigrali su i jedni i drugi malo jače, pa smo videli i jedno isključenje. Predrag Danilović je pohvalio vaterpoliste zbog svega što su napravili i rekao je da će njihovi uspesi biti teško nadmašeni. Nikić je sa penala postigao gol nogom!

foto: Espreso
foto: Espreso
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.