Odbojkaški savez nagradio najbolje u 2016. godini! Braća Grbić nisu došla na koktel! (FOTO)
Foto: Promo/OSS

Da li je ovo nastavak sukoba?

Odbojkaški savez nagradio najbolje u 2016. godini! Braća Grbić nisu došla na koktel! (FOTO)

OSS je dodelio priznanja pojedincima koji su obeležili godinu na izmaku
Objavljeno: 17:53h

U beogradskom hotelu Metropol je održan tradicionalni novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljene nagrade najboljim pojedincima i trofeji “Odbojka spaja”, a predstavljen je kalendar za 2017. i ponovo prikazan spot sa pesmom “Četa plava”, koji je premijerno emitovan u junu 1997.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste na koktelu pozdravio je Zoran Gajić, predsednik OSS.

foto: Promo/OSS

Nagrade za najbolje trenere u 2016. Pripale su Zoranu Terziću, prvom treneru seniorki Srbije, Nikoli Grbiću, prvom treneru seniora Srbije i Marijani Boričić, prvom treneru juniorki Srbije. Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je trofeje Zoranu Terziću i Marijani Boričić, dok je Nikola Grbić, novi trener italijanske Verone, zbog obaveza u klubu bio sprečen da se pojavi.

foto: Promo/OSS

U okviru projekta “Odbojka spaja” poklon je dobila Elmedina Šabanov, nekadašnji pacijent Dečije univerzitetske klinike u Beogradu, koja je uspela da pobedi bolest, a nagradu joj je predala Tijana Bošković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.