POTRESNE SLIKE: 40 sati nakon meča oko mu je krvarilo! Nedelju dana od borbe - KAO DA JE SADA IZAŠAO IZ RINGA! FOTO
Jordenis Ugas, Foto: instagram/finoboxing

IMATE LI ŽELUDAC ZA BOKS?

POTRESNE SLIKE: 40 sati nakon meča oko mu je krvarilo! Nedelju dana od borbe - KAO DA JE SADA IZAŠAO IZ RINGA! FOTO

Kubanski bokser Jordenis Ugas poražen je prošlog vikenda od Erola Spensa Juniora tehničkim nokautom u desetoj rundi i izgubio je VBA pojas u velter kategoriji.

Objavljeno:

Meč je prekinuo lekar posle 10. runde.

Nastao je ozbiljan problem oko kubanskog boksera, a nakon pregleda u ringu odlučeno je da se meč prekine, a Junior je upisao pobedu tehničkim nokautom.

Ugas se nije pomirio sa odlukom bio je besan i nije mogao da veruje da je borba prekinuta dve runde pre kraja. Međutim, pokazalo se da je doktor bio u pravu, a 35-godišnji bokser i sedam dana nakon borbe ima ogroman otok.

- Hvala svima koji su mi uputili reči podrške. Skoro 40 sati posle borbe oko mi je bilo zatvoreno i krvarilo. Suze su mi bile krvave. Oko je sada bolje i narednih dana bi trebalo da bude potpuno oporavljeno - izjavio je Ugas.

Sjajni kubanski bokser izgubio je titulu, ali ne i volju za borbom. Najavljuje povratak i još jedan pokušaj da osvoji titulu. Ugas je u profesionalnoj karijeri na rezultatu 27-5.

Najveću pobedu u karijeri ostvario je protiv Menija Pakije, ali treba istaći da je kao amater bio zaista neverovatan i osvajao medalje na velikim takmičenjima.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.