Beograd se probudio kad je bilo najpotrebnije: Pao je dvostruki uzastopni šampion! (FOTO)
Foto: SHLS

BRAVO MOMCI!

Beograd se probudio kad je bilo najpotrebnije: Pao je dvostruki uzastopni šampion! (FOTO)

Dan pošto su ostali bez dosadašnjeg prvog trenera Kristera Dreberga sa kojim je raskinuta dalja saradnja usled slabih rezultata došla je ovakva pobeda
Objavljeno: 22:42h

Hokejaši Beograda savladali su u gostima aktuelnog šampiona MOL lige DVTK Jegešmedvek rezultatom 5:3 (1:0, 2.1, 2:2), u utakmici broj 152 regionalnog takmičenja u sezoni 2016/17. igranoj u Miškolcu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kakva partija srpskih hokejaša u Miškolcu, i to u verovatno najtežim mogućim uslovima! Dan pošto su ostali bez dosadašnjeg prvog trenera Kristera Dreberga sa kojim je raskinuta dalja saradnja usled slabih rezultata, hokejaši Beograda savladali su kao gosti aktuelnog dvostrukog uzastopnog šampiona regionalne MOL lige i trenutnog lidera na tabeli DVTK Jegešmedvek rezultatom 5:3!

Manijak od 100 i kusur kila na klizaljkama zakucao me je za zid! Novinar Espresa osetio kako je biti hokejaš! (VIDEO)

Neverovatna rekacija srpskih "oklopnika" na novonastale okolnosti učinila je da se kao ptica feniks podignu iz pepela i senzacionalnom pobedom nad renomiranim domaćinom vrate se u igru za plasman u plej-of, baš u momentima kada je on delovao (pre)daleko. O vrednosti pobede Beograđana mnogo govori i činjenica da su u Miškolcu nastupili sa svega 16 igrača u sastavu, odnosno nekompletne tri postave u rotaciji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.