SKANDAL ZA SKANDALOM! Rađen PRETUKAO devojku? Ovo je najveća MRLJA njegove karijere!
Nikola Rađen, Foto: Dado Đilas

što mu je ovo trebalo?

SKANDAL ZA SKANDALOM! Rađen PRETUKAO devojku? Ovo je najveća MRLJA njegove karijere!

Događaj iz 2015. godine je zauvek obeležio Rađenovu karijeru

Objavljeno: 12:32h

Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen je u centru skandala pošto je navodno pretukao sadašnju devojku Milicu Ristić (30).

Rađen je oduvek vodio turbulentan život, ali je uprkos tome stigao do brojnih dostignuća, što sa reprezentacijom, to i sa klubovima širom Evrope.

Ono što baca senku na njegovu blistavu karijeru je doping skandal iz 2015. godine, kada je bio pozitivan na kokain.

Srpski as je bio pozitivan na kokain posle utakmice Svetske lige između Srbije i Španije, održane 17. februara 2015. godine.

Prvobitna odluka FINA je bila da ga suspenduje na četiri godine, ali je kasnije kazna smanjena na dve sezone.

Da nesreća bude veća, Olimpijakos, klub sa kojim je tada bio pod ugovorom je prekinuo saradnju sa njim.

Nikola Rađen
Nikola Rađenfoto: Instagram

On je bio pozitivan prilikom testiranja 17. februara ove godine posle utakmice Svetske lige između Španije i Srbije u Madridu, a kazna je stupila na snagu od 18. maja i trajaće do konačne odluke FINA.

Srpski vaterpolista mogao bi da završi karijeru, jer mu prema novim pravilima preti četvrogodišnja suspenzija. Rađen je letos prešao u Olimpijakos iz Crvene zvezde, a posle skandala je dobio otkaz u grčkom klubu.

Njegova odbrana je bila poprilično neuverljiva...

- U karijeri sam testiran tačno 15 puta. Uvek sam bio negativan do sada. Testiran sam na najvećim takmičenjima, Svetskom i Evropskom prvenstvu, a i van sezone. Kada sam izvučen u Španiji, znao sam šta sam uradio i šta me čeka. Ispoštovao sam pravila, dao uzorak kako obaveze nalažu, nisam pravio probleme. Početkom godine me je iznenadila smrt oca, u klubu nije išlo kako treba, borio sam se sa pritiskom... Uradio sam šta sam uradio. Stil života i okruženje nisu bili pogodni po mene. Sam sam kriv, snosim odgovornost... Gradite ceo život karijeru, ne dozvolite sebi da sve ugrozite za jedan dan - rekao je Rađen tada.

Nikola Rađen
Nikola Rađenfoto: Dragana Udovičić

Nikola Rađen je bio član muške vaterpolo reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008 i Londonu 2012. Sa Srbijom je osvojio Svetsko prvenstvo 2009, kao i Evropsko prvenstvo u Ajndhovenu 2012.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.