STRMOGLAVI PAD U PROVALIJU! Jeziv snimak, kako je ovo preživeo! (VIDEO/FOTO)
Incident tokom trke u Katalunji, Foto: Printscreen/twitter/GcnRacing

svi su se uplašili!

STRMOGLAVI PAD U PROVALIJU! Jeziv snimak, kako je ovo preživeo! (VIDEO/FOTO)

Danac Matias Skjelmose prošao je bez težih posledica

Objavljeno: 09:21h

Koliko je biciklizam zapravo opasan sport, rizičan po život, svedoči i momenat sa trke u Španiji gde je viđen strmoglav pad jednog od takmičara u provaliju pokraj puta. Srećom, Danac Matias Skjelmose je prošao bez težih posledica, mnogima nije jasno kako, pa je nastavio trku.

Gusto granje, visoka trava i meka zemlja su u ovom slučaju učinili svoje, Danac nije imao težak pad iako je visina bila desetak metara. Ovaj incident se desio 58 kilometara pre kraja trke u Katalunji, na etapi dugoj 208 kilometara.

Pad Skjelmosea u provaliju bio je kranje uznemirujući, ljudi su bili ubeđeni da će neko morati dole po njega, ali su svi odahnuli kad je Danac provirio iz rastinja, neočešan, sa biciklom u rukama - spreman da krene dalje.

- Ok sam, ok sam, dajte mi samo drugi bicikl - ponavljao je adrenalinski Danac, koji se uspinjao ka stazi i brzo potom već je bio u sedlu.

Podsetimo, na kraju prve etape italijanski biciklista Soni Kolbreli doživeo je pravu dramu jer je odmah po dolasku na cilj kolabirao i pao.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.