OPŠTI HAOS: Kasandrine pristalice TUKLE SVE ŽIVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube/Proto Thema

najgori u evropi?

OPŠTI HAOS: Kasandrine pristalice TUKLE SVE ŽIVO! (VIDEO)

Grčki fudbal izuzetno često potresaju razni skandali

Objavljeno: 14:59h

Ružne scene nažalost nisu retke na modernim sportskim takmičenjima, naročito fudbalskim. Poslednje u nizu stižu iz Grčke.

Naime, na meču plej-aut grupe A1 lige regiona Halkidiki između Kasandre i Galatiste, grupa domaćih navijača pretukla je trenera svog tima i uz to povredila nekoliko fudbalera, prema pisanju tamošnje Gazete.

Ovaj list prenosi i video snimak čitavog incidenta, gde se može videti kako pojedinci leže na zemlji i štite se od napada. Gosti su poveli na ovoj utakmici golom Nikosa Ladopulosa u 48. minutu, što je iznerviralo domaće pristalice, ali je pravi "horor" nastao u 75. minutu.

Tada je Kasandra tražila penal, ali je sudija Bisukis to odbio i pritom dodelio žuti karton napadaču domaće ekipe, posle čega je i definitivno usledio prekid.

Fudbaleri i agenti sa tribina su protestovali, a u svom haosu su i navijači utrčali na teren i prvo udarili trenera Galatiste, Janisa Kartu, koji je krvave glave prevezen u bolnicu.

Kao da to nije bilo dovoljno, u čitavoj zbrci povređen je i igrač Kasandre, Fotis Rica, dok je nekoliko drugih fudbalera "podmuklo" udarano u čitavom haosu. Povodom svega se u javnosti oglasio igrač gostiju, Kostas Suanis.

- U jednom momentu smo napadnuti od strane anonimusa, oko mene su bili samo ljudi u jaknama. Sramota je ono što se desilo - rekao je ovaj grčki igrač.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.