ŠAKIRA NA METI NAVIJAČA PSŽ-a: Nazvali je prostitutkom, zahuktava se pred revanš sa Barsom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@shakpinksclown

i to na dan žena...

ŠAKIRA NA METI NAVIJAČA PSŽ-a: Nazvali je prostitutkom, zahuktava se pred revanš sa Barsom! (FOTO)

Netrpeljivost između dva kluba je sve veća

Objavljeno:

Navijači Pari Sen Žermena spremaju se za novi okršaj s Barselonom u Ligi šampiona i na sve načine pokušavaju omesti rivala.

Njihovi dueli su se razvili u pravo rivalstvo od 2017. kada je Barsa uz obilatu pomoć sudija napravila neverovatni "kambek" (6:1 posle 0:4 u Parizu) i eliminisala Francuze.

Pre tri nedelje PSŽ je opet bio ubedljiv u prvom duelu, a navijači Barselone, ali i članovi uprave su vređali Nasera Al-Kelaifija zbog glasina da će posle Nejmara pokušati da dovede i Lea Mesija u grad svetlosti.

Navijači "Svetaca" su se očigledno spremili za osvetu.

Ovaj put su se okomili na popularnu kolumbijsku pevačicu Šakiru (44), suprugu Barsinog defanzivca Đerarda Pikea. Nakon što su je nazvali prostitutkom na jednom od transparenata, proglašeni su ženomrzcima.

"Shakira a La Jonquera" (Šakira u La Žonkeri), pisalo je na transparentu navijača PSG-a koji su sinoć uz dosta pirotehnike slali razne poruke u glavnom gradu Francuske.

"La Žonkera" asocira na francusko-špansku granicu poznatu po prostituciji.

Fanovi pevačice su zgroženi, pa su heštegom "RespectShakira" (poštuj Šakiru) pokušavali da na Međunarodni dan žena odbrane svoju heroinu.

Revanš osmine finala Lige šampiona se igra u sredu od 21h.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.