NA MARAKANI JE SPREMNA KOREOGRAFIJA: Delijama je zabranjeno da budu na tribinama, ali na Severu je sve postavljeno!
Foto: Starsport©

pogledajte kako izgleda

NA MARAKANI JE SPREMNA KOREOGRAFIJA: Delijama je zabranjeno da budu na tribinama, ali na Severu je sve postavljeno!

Igrače dve ekipe će ipak sačekati koreografija domaćih navijača

Objavljeno: 17:08h

Crvena zvezda igra u četvrtak od 18.55 meč 2. kola Lige Evrope protiv Slovana iz Libereca i ovo je možda najvažnija utakmica za crveno-bele u grupnoj fazi.

Srpski šampion Srbije moraće da ide na pobedu i opravda prednost domaćeg terena, a u tome će biti lišen pomoći svojih navijača.

Iako je UEFA odobrila prisustvo određenog broja gledalaca na tribinama, to i dalje zavisi od lokalnih vlasti, a kako su Krizni štab i Vlada Srbije odlučili zbog epidemiološke situacije i svakodnevnog skoka broja zaraženih koronavirusom u Srbiji je i dalje zabranjeno prisustvo navijača na utakmicama.

Ipak, to ne znači da će izostati i koreografija Delija koje su u četvrtak u prepodnevnim časovima ipak bile na severnoj tribini Marakane.

Zvezda večeras (18.55) igra jedan od najvažnijih mečeva u borbi za evropsko proleće. Na Marakanu stiže Liberec, češka ekipa koja igra vrlo defanzivno i organizovano, pa će šampionu Srbije biti teško da dođe do gola. Kvota na keca je 1,77, na iks 3,50, a na dvojku 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Liberec.

One su, iako neće biti prisutne, postavile koreografiju koja će večeras sačekati igrače dva tima i trebalo bi ipak na neki način da motiviše igrače u crveno-belim dresovima.

foto: Espreso

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.