OGLASIO SE LAZANSKI, OSMEH OD UVA DO UVA: Ovo će baš zaboleti Grobare, a Delije učiniti ponosnima!
Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen

AMBASADOR SRBIJE U MOSKVI

OGLASIO SE LAZANSKI, OSMEH OD UVA DO UVA: Ovo će baš zaboleti Grobare, a Delije učiniti ponosnima!

Nije krio ni zbog čega se opredelio baš za crveno-belu boju

Objavljeno: 09:33h

Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Moskvi, otkrio je gostujući na TV B92 da je njegovom odlukom zgrada ambasade ofarbana u boje Crvene zvezde, kluba čiji je navijač.

- Jeste. Iskoristili smo situaciju kada nemamo puno diplomatskih kontakata i neće niko ni sa kim da se sreće, našao sam sponzore, to su gospodin Miša Zdravković iz Brusa, gospodin Zoran Vuković, gospodin Jevđević, braća Bajramović iz Novog Pazara. Država Srbije u rekonstrukciju ambasade u Moskvi nije dala nijednog jedinog dinara, a uloženo je 350.000 evra. Zgrada ambasade, 184 prozora nisu imali lim, kapalo je na beton. Mi smo sve to obnovili, promenili fasadu, napravili ne običnu, već plastificiranu da možete da je perete - pohvalio se Lazanski, gostujući u emisiji Fokus.

Nije krio ni zbog čega se opredelio baš za crveno-belu boju.

- Meni se učinila ta kombinacija crvenih i belih pruga. Ja navijam za Crvenu zvezdu i hajde kad već odlučujem neka bude. Mada su mi oba domara u ambasadi partizanovci i prihvatili su to konkretno - iskren je Lazanski.

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TV B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.