MASOVNA TUČA PRED VEČITI DERBI: Grobari i Delije napravili haos u Beogradu, partizanovci se makljali međusobno!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Serbian Hooligans Channel

espreso specijal

MASOVNA TUČA PRED VEČITI DERBI: Grobari i Delije napravili haos u Beogradu, partizanovci se makljali međusobno!

Da li se sećate 144. Večitog derbija?

Objavljeno:

U susret 163. Večitom derbiju prisećamo se najupečatljivijih momenata koje su obeležile utakmice Crvene zvezde i Partizana.

Pisali smo raznim o Večitim derbijima, a sada je na red došao 144, koji je imao jednu od najžešćih uvertira.

Uoči početka derbija policija je zbog tuča na više lokacija privela 92 osobe, među kojima su tri maloletnika, a sa nekoliko kamenica pogođen je i autobus koji je prevozio fudbalere crno-belih.

U Železniku je, u blizini osnovne škole, izbila tuča navijača dva rivala posle koje je policija privela 20 osoba, među kojima i pet stranaca-četiri Rusa i jednog Grka, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Na Pančevačkom putu je privedeno 19 navijača, navode u MUP-u, dodajući da tokom pojačanog angažovanja policije nije bilo bitnije povređenih među pripadnicima MUP-a, a ni među navijačima.

Od privedenih u policijsku stanicu oduzeto je više navijačkih baklji, dva noža, dok je jedan od njih kod sebe imao i narkotike, dodaju u MUP-u.

Na kamenovanom autobusu s fudbalerima Partizana koji ih je prevozio na utakmicu, pričinjena je samo manja materijalna šteta. Jake policijske snage u punoj opremi i na konjima, saobraćajna policija i Žandarmerija, za sada, kontrolišu situaciju na i oko stadiona Partizana na kome se igra 144. večiti derbi.

Navijači Partizana međusobno su se potukli na južnoj tribini stadiona u Humskoj. Huligani su se gađali raznim predmetima i palili baklje, a strasti su smirene nakon intervencije policije. Tokom petominutnog incidenta utakmica nije prekidana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.