NAVIJAČI OBESILI ČETIRI TELA SA MOSTA, PA POSLALI PORUKU UPRAVI I IGRAČIMA: Ovakve vas želimo!
Navijači Peruđe, Foto: Printscreen/Youtube

ZABRINJAVAJUĆE

NAVIJAČI OBESILI ČETIRI TELA SA MOSTA, PA POSLALI PORUKU UPRAVI I IGRAČIMA: Ovakve vas želimo!

Na kapije stadiona bacali su flaše, baklje i druga pirotehnička sredstva, a iste noći je otkriveno da sa jednog mosta vise četiri lutke u dresovima svog kluba

Objavljeno:

Italijanski klub Peruđa je nakon baraža s Peskarom ispala u Seriju C (treća liga) prvi put od 1986. godine, a njeni pojedini navijači ovaj neuspeh uopšte nisu dobro prihvatili.

Pescara je slavila u prvoj utakmici 2:1, identično kao što je Peruđa sinoć ostvarila pobedu pa je ukupno bilo 3:3. Međutim, nakon produžetaka i penala Peskara je ostala u ligi, a navijači Peruđe su potom iskalili svoj bes.

Nekoliko stotina ih se okupilo oko stadiona i tamo su ostali do ranih jutarnjih sati, uz jako prisustvo policije koja je sprečila nerede.

Na kapije stadiona bacali su flaše, baklje i druga pirotehnička sredstva, a iste noći je otkriveno da sa jednog mosta vise četiri lutke u dresovima Peruđe.

Lutke su imale brojeve 9, 23 i 27, koje nose Pjetro Jemelo, Marselo Falcerano i Đanluka di Kjara, dok bi četvrta lutka trebalo da predstavlja čelnike kluba.

Okačen je i transparent na kojem je pisalo: "Želimo vas ovakve".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.