AUTOBUS PARTIZANA NA PUTU ZA NOVI PAZAR I ODJEDNOM BLJESAK: Potom su se začule i sirene!
Foto: Printscreen/Instagram/vladantegeltija

iznenađenje

AUTOBUS PARTIZANA NA PUTU ZA NOVI PAZAR I ODJEDNOM BLJESAK: Potom su se začule i sirene!

Grobari su i u Novom Pazaru priredili doček svojim igračima

Objavljeno: 10:20h

Posle nekoliko godina Partizan će ponovo gostovati u Novom Pazaru. U utakmici 2. kola Superlige Srbije crno-beli će igrati protiv domaćina na Gradskom stadionu pokraj Jošanice.

I u ovom kolu, u skladu sa odredbama i odlukama Vlade Srbije, neće biti navijača na utakmicama domaćeg prvenstva, ali to ne znači da Grobari i ovog puta nisu pozdravili i dali podršku igračima kluba za koji navijaju.

Baš kao što su to učinili u petak kada je ekspedicija Partizana stigla u Kruševac, tako su i sada Grobaridočekali autobus sa fudbalerima i ostalim članovima delegacije na putu ka Novom Pazaru.

Na pasareli iznad puta se okupila grupa navijača kluba iz Humske i u trenutku kada je naišao crno-beli autobus oni su zapalili baklje.

Iz autobusa su im odgovorili stiskom na sirenu, a istovremeno je i policija koja je bila u pratnji uključila svoje sirene.

Utakmica u Novom Pazaru počinje u 17 časova u sredu.

Posle pobede u Kruševcu u prvom kolu, Partizan bi danas (17.00) trebalo da ima lakši posao na gostovanju Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,22, a na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Partizana 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar – Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.