IAKO NEMA PUBLIKE, ZVEZDA PRODAJE SEZONSKE KARTE: Važiće i za evrokvalifikacije...
Delije na Marakani, Foto: Starsport©

AKO PROĐE KORONA...

IAKO NEMA PUBLIKE, ZVEZDA PRODAJE SEZONSKE KARTE: Važiće i za evrokvalifikacije...

Iako pandemija koronavirusa još uvek traje i nije poznato da li će i kada biti moguće da navijači budu prisutni na tribinama, ovo su cene sezonskih karata

Objavljeno:

U sredu 5. avgusta 2020. od 10 časova počeće prodaja sezonskih karata za nastupajuću sezonu 2020/21 koja je po mnogo čemu jedinstvena za naš klub.

Crvena zvezda je objavila i cene za sezonu u kojoj će pokušati da po prvi put osvoje četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ali i duplu krunu posle mnogo vremena suše na tom polju.

Iako pandemija koronavirusa još uvek traje i nije poznato da li će i kada biti moguće da navijači budu prisutni na tribinama, ovo su cene sezonskih karata:

Sever - 4.000 dinara (2.000 za obnovu karte) Istok - 7.000 dinara (3.000 obnova) Zapad - 8.000 dinara (4.000 obnova) VIP Zapad - 12.000 dinara (6.000 obnova) VIP Galerija - 60.000 dinara (40.000 obnova)

Tu su i porodične sezonske ulaznice, sezonske karte za one starije od 65 godina, kao i za VIP1 i ložu "Pet Zvezdinih zvezda"

Detaljnije možete da pogledate OVDE, a ulaznice će važiti i za kvalifikacije u UEFA takmičenjima ukoliko u nekom trenutku bude bilo dozvoljeno navijačima da prisustvuju tim mečevima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.