NAVIJAČI TSC-A ŽELE DA VOJVODINU PRIPOJE MAĐARSKOJ: Strašan skandal već prvog dana Superlige - užasna provokacija!
Navijači TSC, Foto: FK TSC

"ORBANOV ODRED"

NAVIJAČI TSC-A ŽELE DA VOJVODINU PRIPOJE MAĐARSKOJ: Strašan skandal već prvog dana Superlige - užasna provokacija!

Žele da otcepe deo naše neotuđive teritorije

Objavljeno:

Navijači TSC iz Bačke Topole dospeli su u centar pažnje srpske javnosti na dan početka Superlige i meč sa Vojvodinom, ali ne iz lepog razloga.

Baš naprotiv...

Oni su poslali sramnu separatističku poruku, nazvavši derbi sa Vojvodinom "derbijem juga", što je jasna aluzija na velikomađarske težnje koje ima Viktor Orban, koji finansira pogranične klubove u svim okolnim zemljama na granici sa Mađarskom.

- Nova sezona počinje i naš voljeni tim kreće u marš protiv jedne od najjačih ekipa lige, to nam daje razlog za slavlje. Uz to, uspeli smo da uđemo u Evropu, imamo dobre šanse da u ovoj sezoni igramo na svom novom stadionu i sve počinje "južnim derbijem". Ali.. Pred praznim stolicama, što je ekstremno teško prihvatiti - napisali su "Plavi bećari".

Inače, u junu ove godine, ova navijačka grupa je obeležila 100 godina od Trijanonskog sporazuma uz transparent "100 godina tuge", pošto je taj dogovor 4. juna 2020. u Versaju bio jedan od mirovnih ugovora kojima je završen Prvi svetski rat i kojima su neke stare mađarske teritorije pripale Srbiji.

Nadamo se da ovakvih ispada više neće biti, a ako ih bude, nadamo se da će naša država blagovremeno reagovati, jer pokušaj otuđenja naše teritorije definitivno spada u red krivičnih dela!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.