KORONA PARTI U ENGLESKOJ: Sramne scene usred jeka koronavirusa, navijači tri kluba ne mare i ako pobiju pola države
Navijači Liverpula, Foto: Printscreen

OVO JE NEČUVENO

KORONA PARTI U ENGLESKOJ: Sramne scene usred jeka koronavirusa, navijači tri kluba ne mare i ako pobiju pola države

Policija nije mogla ništa da im uradi

Objavljeno:

Iako je policija danima upozoravala navijače da se ne okupljaju, niko nije mogao da zaustavi navijače Liverpula u proslavi prvog naslova prvaka nakon 30 godina.

Redsi su na praznom Enfildu pobedili Čelsi s 5:3 i nakon te utakmice proslavili toliko dugo čekanu titulu.

Kada je kapetan Džordan Henderson nakon utakmice visoko podigao pobednički trofej, vojska crvenih navijača u gradu je počela da slavi. Naravno, najbučnije je bilo oko stadiona. Bilo je tu svega, od smeha, do suza. naravno, uz nezaobilazne baklje i vatromet.

Policija Mersisajda je zatražila je od navijača da ostanu kod kuće zbog straha od širenja koronavirusa u gradu, ali hiljade navijača Liverpula okupilo se oko stadiona kako bi proslavili naslov. U tim trenucima nitko nije mario za socijalnu distancu i koronavirus.

- Znate li koliko dugo čekam ovaj trenutak? Čekao sam svih ovih godina otkad sam bio dete. I sada ne mogu da budem na stadionu, međutim barem mogu ispred - rekao je jedan od navijača.

- Izgleda da nas policija ostavlja na miru, što je dobra stvar - dodao je drugi rekavši:

- Svaki navijač Liverpula u svetu želeo bi večeras da bude na Enfildu. Ali ovo je najbliže što možemo da priđemo - dodao je.

Osim toga, iste stvari su se dogodile i na ulicama Lidsa, odnosno Birmingema, gde su navijači Lids junajteda i VBA slavili direktan plasman u Premijer ligu.

Ni njima policija ništa nije mogla, tako da, ostavićemo da zvoni jedno pitanje:

Šta bi Englezi pisali po svojim tabloidima kada bi Novak Đoković, neki srpski klub ili reprezentacija napravili ovoliku feštu usred pandemije najopasnijeg virusa u ovom veku?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.